2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭چی بگم خواهر جون افقط امیدوارم شماها بیایین بگین مثبت شدین حداقل خوشحال بشم براتون... منم دیشب ...

هیچی ندارم بگم درک میکنم چقد سخته خدا بهت ارامش بده گلم انشاءالله دفعه بعد 

انشاءالله بقیه منتظرا و اگه خدا قابل دونست منم مادر بشم توکل بخدا نمیشه جنگید 😔

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
هیچی ندارم بگم درک میکنم چقد سخته خدا بهت ارامش بده گلم انشاءالله دفعه بعد  انشاءالله بقیه منت ...

واقعا دیگه به هیچ علائمی امیدوار نمیشم 😔

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
آره منم شنیدم فرقی نداره با بارداری طبیعی,فقط سه ماه اولش خاصه تو آی وی ‌‌‌‌‌‌‌‌افیها ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌همات ...

درسته اونم تو سه ماهه اول بیشتر شایعه بخاطر قرص و آمپول های رقیق کننده خون که بعضا استفاده میشه

منم داشتم 

ممنونم عزیزم قربونت برم... الهی امین  روز ۱۶ ام..بتام ۱.۲ بود بیبی اصلا نزده بودم

ان شالله از جااايي كه فكرشووو نميكني خدا دامنتووو طبيعي سبز كنه با فرزنداان سالم و صالح به اميد خداااا

منم بشرط لياقت دعاگوتون هستم ان شالله خود خدااا دلتوو عاروم كنه

آره تو چندتا تاپيك همينو خوندم ك اصلا خون رو ازمايش نميگيرن و همش محاسبات كامپيوترى هست خب بيچاره م ...

اصلااا براشون اهميتي نداره من تو خود دكترا هم ديدم خيلي در كمال خونسردي خون بدل مادر ميكنن الان نسرين ميگه تو مطب اكثرا ميفرسته امينوسنتز خوب واقعااا از خدا نميترسن اگر الكي بفرستن؟ مادر سه هفته تمام از زندگي ميفته واقعااا

ان شالله كه هيچي نيست نگران نباش گلم

نمیدونم واقعا، شاید ویتامینها و چیزایی که تو پریناتال هست حلال در آبن که ضرر ندارن دقیقا تو سه ...

ممنونم عزززيزم خيلي لطف ميكني

ان شالله به زودي زود خبر بارداري شما رو بشنويم بخق اين روزاي عزيز💋🙏

سلام خدمت همگي

ان شالله كه خوب باااشين و التماس دعاااا دارين تواين شبااااا از همگيتون

ان شالله همتون حاجت روااااا باشين 

منم ديرو رفتم سونو با فاصله٢٣ روز از ان تي

هماتومم هنوز هست از٣٩*١٢ شده٤٠*١٥ ميشه گفت خيلي فرقي نكرده ولي سوالم اينه جفت بزرگتر ميشه ؟ عملااا ميشه گفت كوچكتر شده؟؟؟ يااااا نه😢

راستي جنسيت پسر بود😍