2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
پس مطمعن باش چیزی نیس چون بیشترین ریسک برای کسایی که دارن تو فامیل یا فامیل هستن باهم 😘😘

من و همسرم صد پشت غریبه هستیم 😁😁

از دو فرهنگ و قوم متفاوت 

خانواده ما که کلا کم جمعیت هستن و همه یا یک فرزند دارن یا دوتا (اونم از دستشون در رفته) 

خانواده همسرمم خداروشکر همه سالمن و ماشالله تنومند 

این آن تی بالا نمیدونم از کجا اومد 😐😐😐😐

انشالله که اینم به خیرو خوشی تموم میشه 

ما هفت خان که چه عرض کنم باید هفتاد رو بگذرونیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها عزیزم اگر سوالی بود و میتونستم کمک کنم در خدمتم من از جمعه تا جمعه فعلا میشم ۷روز🤣لامصب انگار ...

آره واقعا یه ساعتش اندازه یه قرن می گذره. من دلخوشیم اومدن به اینجاست و دیدن کسانی که نتیجه گرفتن

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
انشالله ک خیره

توکل بخدا انشاءالله هر چی خیره برامون باشه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
قسمت شده دگ مگه میشه خداااا بهت بعد اینهمه سختی دوقلو داده اونم همسان ازت بگیره؟؟؟؟؟ ول کن این ...

توکل به خدا انشالله عزيزم 

برای اونا عادی و یه چیز روتین هست 

دکتر من آنقدر راحت میگه منگولی و... انگار داره در مورد یه پرنده یا نمیدونم.... صحبت میکنه 

خدا خودش داده خودش سورپرایزم کرد خودشم انشاالله نگهدارشون هست 

دلم روشن انشاالله نا امیدم نمی کنه 

نه من نه فریناز انشاالله شما ها هم این دوران رو به سلامتی با دل خوش بدون استرس طی کنید 

آمین یا رب العالمین 

سلام عزيزم فداتشم شكرخدا چند روز تو فكرت بودم ميخواستم پى وى پيام بدم اما مگه حواس ميمونه براى ادم ...

خدا بزرگه عزیزم خیلیا ریسک خوردن و ولی بچه سالمه نگران نباش خدا بزرگه به خدا برایه همه دعا میکنم 

من و همسرم صد پشت غریبه هستیم 😁😁 از دو فرهنگ و قوم متفاوت  خانواده ما که کلا کم جمعیت هستن ...

عزیزم خب از این نظر خیالت راحته که نه فامیلین نه سابقشو دارین  

اینکه مشکل کروموزومی باشه خیلی درصدش کمه

❤️❤️❤️

توکل به خدا انشالله عزيزم  برای اونا عادی و یه چیز روتین هست  دکتر من آنقدر راحت میگه من ...

الهی بمیرم برای دلت وقتی اون کلمه ارو شنیدی🥺

خدا کاش امشب ببینه تاپیک مارو ب خدااما فقط میخواییم مادر بشیم مثل همه ادما 😭😭😭

کاری نمیشه کرد جز صبر همین صبر پیرمون کرد

برای من که یک بار تا 26 هفته رفتم واقعا سخته. استرسش داغونم کرده 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
اره میدونم دوری از مادرت منظورم این بود بری شهر اونا خونشون بمونی ❤️ واقعاا من نمیدونسم همه اطلاعات ...

شوهر طفليمو چيكار كنم🥺

بدون اون نميتونم اصلا خيلى وابسته ام

حتى واسه زايمانم ك بخوام برم ان شاالله شهرخودم بايد فكر كنم از ماه هست برم از الان غصه دورى دارم

رو پرونده ت هست بايد بپرسى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم اگه کسی باردار بشه یا زایمان کنه تو پروندش مینویسن ای وی افی یا نه؟  من نه خونواده شوهرم ...

يكى از بچه ها فكر كنم زو زى بود گفت خودم گفتم ذكر نكنن

منم نگران همين بودم چون فقط دوتاخواهرم ميدونن ب بقيه نگفتيم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی دورت بگردم انشاالله عزيزم  آنقدر دوست دارم قسمت بشه و روز حضرت علی اصغر لباس تنشون کنم و ...

ان شاالله ميشههههه

بغلت از هردوشون پررررر و با عزت كامل ميبريشون😍💚