2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خشک نیست مثل لخته خون ولی خون نیست ی دکتر اینجا رفتم گفت انوکسا رو شروع کن دوباره ب دکتر خودم پیام د ...

ببين لك قهوه اى و اين تيكه ها يعنى دارى دفع ميكنى

واسه من حتى ى تيكه پوسته مانند هم همراش اومده بود هردوبار

ب نظرم فعلا نزن تا برى سونو مطمئن شى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خشک نیست مثل لخته خون ولی خون نیست ی دکتر اینجا رفتم گفت انوکسا رو شروع کن دوباره ب دکتر خودم پیام د ...

تا کامل دفع نشده فعلا نزن من یک ماه آسپرین قطع کردم ولی اگر قهوه ای خشک داره قطع میشه ولی اگه بعد رنگش روشن شد مراقب باش 

ممنومم عزيزم انشاالله ثوابش نصیب خودت و نی نی قشنگت بشه الهی که حاجت روا بشی گلم 

قربونت برم عزيزم

همچنين خودت مهربونم💖💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدا نکشتت فریناز غش کردم از خنده.  الان متوجه شده که نباید بی بی زود میزده 😄😄

ميبينى توروخدا

ما خودمونو كشتيم ك زود بيبى نزنين

فكر كنم بهشونم برخورده😂😂

اما الان خودش متوجه شده خانوم تازه خانواده رو هم از دست خودش عاصى كرده😂

اجرت با ابا عبدلله انشالله خدا بهترینا رو نصیبت کنه

قربونت

خوش خبر ببينمت گلم

😂😂😂 خداروشكر اعترافم ميكنين نصيحت هاى ما پشم بودن نه؟؟

😂😁

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ممنون عزیزم میام باز میگم به شما😂 اجازه صادر نکردید کاری نمیکنم😂

باشه عزیزم مواظب خودتم باش استرسم نگیر همیشه مثبت فک کن من دیگه گریه هامو کردم میگم خدا بخواد میده نخواد نمیده در هر صورت دو حالت داره توکل بخدا 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰