2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
نه عزیزم یدونه ست 🌹

خوووبي عزيزم جوجه خووووبه؟؟

ازمايشت را دادي؟

من سونو واژينال رفتم گفت٣٤ طول سرويكس

بافشارم گفت همونه تغييري نميكنه

حالا سر پسرم٣٣ بود شكمي دكتر چيزي نگفت بابت سر كلاژ البته همش ميگفت استراحت شايد يدليلشم همين بوده

ولي دكتر خودم يهووو بعد غربالگري بايد ببرم نظرشوو بدونم

قربونت عزیزم ما همین دعا از دستمون بر میاد در حق همدیگه ان شاالله که هر کی تو این گروهه دامنش سبز شه ...

ان شاالله 🙏🏻😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رادیس جان دلم برات خیلی روشنه احساس میکنم اینبار مثبت میشی تا آخر همه چی خوب پیش میره ❤

مرسی عزیز دلم ..خدا از دهنت بشنوه 😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چقدر سخت بهت گذشته هم بارداری هم از پسرت مراقبت کردی خیلی سخت بوده واقعا خسته نباشی خداروشکر که ال ...

من تازه تبم قطع شده بود يهو بقيه گرفتن بازم همسرم ميگفت خداروشكر تو گرفتي زودتر تونستي به علي برسي وگرنه خيلي بد قلقه سه باري كه خونه خواهرم بروفن دادن تا بيارنش سه بارشم بالا اورده كسي نميتونست از پسش بربياد

بعد تبم دردرون شديد داشتم ولي انقد استرس پسرمو داشتم خيلي متوجهش نبودم

حالا خواهرم ميگفت اين سبكه ولي واقعااا سبك نبود شايد چون بار اولمون بود ميگرفتيم پسرم بد تب هست ولي با بروفن هر٤ ساعت جواب ميداد ديگه

اينسري هر دو سلعت بروفن و دوساعت بعدي استا تازه پاشويه هم داشتم كه چقدر گريه ميكرد ولي پايين نميومد

داشتم به اين فكر ميكردم بقيه كه بچه بيشتر دارن تا الان چند بار گرفتن چجوري گذروندن واقعاااا

زنگ زدم ٤٠٣٠ كه اگه شد اين هفته يههيت برم باباا گفت خانم انتي بادي چيه انتي بادي ندارين😑

خانوما کسیکه انتقال جنین داده باید حتما لکه بینی داشته باشه؟  یعنی کسیکه علایمی نداره فقط پاش ...

نه عزيزم من لك بيني نداشتم تا قبل ازمايش ولي مثبت شدم ربطي نداره اصلا ان شالله مثبتين

نه عزيزم من لك بيني نداشتم تا قبل ازمايش ولي مثبت شدم ربطي نداره اصلا ان شالله مثبتين

سلامت باشه برات عزیزم حالا هیچ علامتب نداره ناامیده

عزیزم یسوال امپول پرژسترون هم شما میزدید تو ساعت دقیق مشخص میزدید؟ یعنییساعت عقب جلوبشه مشکل داره؟ 

سلام عزيزاي دلم خوووووبين همگي؟؟؟ اوضاع همه خووووبه؟؟؟ زينب ازمايش داد؟؟؟ بچه هااا غربالگري رفتن؟ ...

سلام معجزه جون .خوبی عزیزم .خداروشکر که حالتون خوبه و برگشتی .همه نگرانتون بودیم ..ولی خداروشکر که خوبتر شدین ..چقدر سخت گذشته بهتون توی این دوهفته عزیزمم..ان شاالله بعد از این دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد و بخوبی دوران رو بگذرونید ...جات توی تاپیک خیلی خالی بود و خیلی بیادت بودیم 😍🙏🏻🙏🏻 تنتون سلامت و دیگه بلا نبینین ان شاالله 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

خوووبي عزيزم جوجه خووووبه؟؟ ازمايشت را دادي؟ من سونو واژينال رفتم گفت٣٤ طول سرويكس بافشارم گفت هم ...

سلام عزیزم، خوبم شکر خدا، شما بهتری؟

خدا رو شکر که شرایطتون بهتر شد، دیگه خیلی مراقب باشید حسابی به خودتون برسید، خودتو خووووب تقویت کن دوباره جون بگیری.

آره رفتم، قندم ناشتا ۹۵ بود دو ساعته ۱۱۲.

تیروئیدم به شدتتتت پر کار شده ده برابر زیر خط نرمال! ۰/۰۳ شده ⁦☹️⁩ ، غربالگریمم نرمال بود شکر خدا، هفته آینده باید برم سونو آنومالی، این یکی دو‌ روزه هم برم متخصص غدد برای تیروئیدم. توکل بر خدا ان شاالله که خیره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام راديس جون انتقال دادي بسلامتي عزيزم؟

سلام به روی ماهت .نه هنوز زمانش نرسیده ولی داروهای قبل از انتقال و آمادگی رو شروع کردم فردا باید میکرولین تزریق کنم و پریود که شدم برم برای گرفتن استرادیول 😊😊 بلاخره ترس رو کنار گذاشتم و رفتم تودل ماجرا 😊

سلام ماماناي آينده و ماماناي درحال مادري كردن…  بعد از چندين ماه بالاخره تونستم بيام جايي كه ه ...

سلام عزیززززم خوبی؟ چقد دلمون تنگ شده بود برات❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما امتقال جنین داشتی ؟ امپول پرژسترون نمیزدی!

سلام عزیزم ..بله میزدم