2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045778 بازدید | 684484 پست
@zizi92     سلام زی زی خوبی میگم قبلا می گفتی که منیزیم واسه زانو درد توی بارداری خوبه ...

سلام ممنون عزیزم...خوردنش که فکر نمیکنم مضر باشه عزیزم به هر حال مثل کلسیم و بقیه ویتامینا برا بدن مفیده...در حد یه هفته بخور ببین زانو دردت بهتر میشه اگه جواب داد بهت برو پیش یه دکتر بگو که با منیزیم بهتر شد دردات اشکالی نداره ادامه بدی؟؟؟شاید دکتر بهت بگه الان که بهتری هر روز نخور مثلا یه روز در میون بخور یا مثلا دو روز درمیون مصرف کن...

الان فعلا خودت بگیر چند روز بخور ببین انشاالله بهتر میشی😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان چله سوره حدید برداشتم به نیت برآورده شدن خواسته قلبی هر کدوم از عزیزان حاضردراینجا.درصور ...

قبول باشه عزیزم انشاءالله به خواسته ی قلبی ات به بهترین وجه ممکن برسی 

لطفا منم تو دعاهات از یاد نبر  

سلام بچه ها جون خوبید ?یه سوال توی سونوی اول ساک بارداری بگن همه چیز اکی هست یعنی جنین تشکیل شده و جنین و دیده ? آخه دیروز به من حرفی از جنین نزد فقط گفت درسته همه چی با توجه به هفته ات همه چی عالیه فعلا ، یکی گفت من رفتم سونو دکترم گفت ساک و دیدن کیسه زرده و دیدن ولی جنین نبوده میشه ?

راديس جان سلام حاجتروا بشى عزيزدلم ان شاالله به زودى دامنت سبز بشه ب خواست خدا طبيعى❤️❤️

مرسی عزیزم 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان من ماه پیش پانکچر کردم از۶تاتخمک ۱دونه ش جنین شد وماهه دیگ زمان انتقالمه ی دونه جنین چقد ...

عزیزم من چند بار انتقال داشتم و هر کدوم هم دوتا جنین 

انتقال اولم با یه خانم آشنا شدم ایشون یه فقط یه جنین داشت 

الان به لطف خدا پسرش یازده سالشه 

شما هم به فضل خدا با همین یه جنین مادر میشی ناامید نباش

خانومای عزیزی که دوقلوبارداربودن لطفا جواب بدن.چندهفته باید زایمان کرد؟دکتر من گذاشته برلی38هفته و2. ...

دختر داییم دوقلو باردار بود عزیزم ۳۵ هفته و دو روز جوجه ها رو سزارین کرده . ۳۸ دیره به نظرم برای دو قلو  . من ۳۸ هفته و ۴ روز دخترمو سزارین کردم. 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام بچه ها جون خوبید ?یه سوال توی سونوی اول ساک بارداری بگن همه چیز اکی هست یعنی جنین تشکیل شده و ج ...

سلام عزیزم

مبارکه

وقتی دکتر میگه با توجه به سن بارداری همه چی خوبه یعنی همه چی خوبه، تمام.

پس کاری به شرایط و جزییات صحبت دیگران نداشته باشید الکی به خودتون استرس ندید همه چیز عالیه توکل بر خدا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قبول باشه عزیزم انشاءالله به خواسته ی قلبی ات به بهترین وجه ممکن برسی  لطفا منم تو دعاهات از ی ...

ممنونم عزیزم .محتاجم به دعا .. برروی چشم 🙏🏻🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم مبارکه وقتی دکتر میگه با توجه به سن بارداری همه چی خوبه یعنی همه چی خوبه، تمام. پس ...

خدایا تا این بچه دنیا بیاد من از استرس بیچاره میشم مرسی عزیزم که جواب دادی ❤