2777
2789

بستگی ب بودجه داره

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

فعلاً که نی نی ندارم ولی اگه نی‌نی دار شدم بچه‌دار شدم هرجوری که دلش بخواد براش تولد می‌گیرم بیشتر عادتش می‌دم که سه تایی براش تولد بگیریم یهویی سوپرایزش می‌کردم کلی کارا براش می‌کردم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم هر سال برام تولد میگیره از بچگی تا الان

یکی با دوستام یکی با خانواده

کیک و خوراکی و فست فود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

ما که یادشون باید بیاریم تولدمونه . 

اما عموم با بچه هایش میرم قنادی شیرینی که می‌خوان انتخاب میکنن ، بقیه چیزای جشن هم میگیرن و میان خونه و با مهمون ها جشن میگیرن البته کادو هم از قبل خود عموم و ... میگیرن که سورپرایز شن

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
با توجه به سنش به نظرم هرچی بزرگتر شدن بیشتر باید اهمیتش نشون داده بشه و سعی میکنم خوشحالشون کنم الب ...

ولی چیزی ک میخوای و میگی ❤️

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

امسال تولد چهارسالگیش بود...

سال اول که نمی‌فهمید ، مادرشوهرم اینا تولد خانوادگی گرفتن براش کیک خریدن که البته خودش نمیتونست بخوره بچه م... و اصلا متوجه نبود فقط نگاه میکرد...حتی یادمه ذوق هم نمی‌کرد به تزیینات...

دو سالگی رو خودمون کیک خریدیم با مامان بابای خودم گرفتیم.

سه سالگی رو نمی خواستیم بگیریم چون تو دهه محرم بود، مامان بابام قبل محرم کیک خریدن دست زدن براش همین

چهار سالگی رو خودم کیک درست کردم و کادو تولد هم قبلش خریده بودم انننقدر هی گفت برا تولدم چی میخری که بهش گفتم بعدشم انننقدر التماس کرد یه هفته قبلش بهش دادمش....

دیگه فعلا همینا

ولی چیزی ک میخوای و میگی ❤️

به نظرم خرجی که کردن برای تولد یک سالگیم به جاش الان خونوادگی جشن تو خونمو میگرفتن بیشتر خوشحال میشدم
به نظرم تا سه سالگی حتی کادو میتونه کافی باشه یه اسباب بازی که خیلی دوس داره