2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045744 بازدید | 684483 پست
کلا آره بدن ها با هم متفاوتن دیگه جوووون من دوس دارم شکم خانم های باردار رو😍 من روز تولدم دوستام ...

آره منم همش با خودم میگم تا آخرش چجوری میشم دیگه 🤣🤪

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه حس و حال قشنگی زیارتت قبول باشه ممنون که یادمون کردی🙏🏻❤️ 

هیدروکسی رو تا اخر بارداری باید بخوری؟ نگفت چطور قطع می کنه. الان تا ۱ ماه بعد زایمان گفته بخورم برای شیر دهی مشکلی نداره؟

خدایا شکرت
سلام عزيزم منم همینطور من با اینکه وزنم رفت بالا بخاطر داروها ولی شکم نداشتم ولی تودهف هفته قشنگ مشخ ...

ای جانممم، آره دیگه برای شما که هزار ماشالا دو برابر حالت عادی میشه قشنگ 😍

ان شاالله که سلامت باشید هر سه تایی 🥰🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
به سلامتی... پس تقریبا از نظر سنی هم زمان راه افتادن ببین بچه ها برا اینکه تعادل بیشتری داشته باشن ...

اره درسته پسر عموش ک ۳ماه ازش بزرگتره الان موقع راه رفتن دیگه پاهاشو از هم باز نمیکنه یعنی از ۱۸ماهگیش دیگه خوب راه میره خاستم ببینم پسر شماهم اینجوریه 

وزنش چجوریه و قدش هم موقع یکسالگیش چقد بود؟

ببین جای پروژسترون هم قلمبه میشه هم خارش داره خیلی و هم کم قرمزی داره اما اگر فکر میکنی قرمزیش زیاد ...

😭😭😭 فقط یه سمت باسنم اینجور شده 😥😥

مرسی گلم حتما میرم من خیلی ترسو ام .. اگه قضیه امپول باشه 😅😅😅

یه عمره نزدم 😓حالا گیرش افتادم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
مثل اینکه اکثریت خودشون چاقی شکمی دارن زودتر نمایان میشه 

ماله منم بزرگ شده لباس گشاد میپوشم ولی میشینم حس میکنم معلومه چربی شکمی داشتم ولی نه زیاد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
درسته ، شما هم به سلامتی دوقلو؟

نه عزيزم من يكى دارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم تا 18هفته کسی نمیدونست.قصدم نداشتم بگیم.ولی امان از شهر کوچیک.یکی از فامیلا تو مطب دکتر دیده بود ...

امان از ادم فضول 

وگرنه ب شهر كوچيك و بزرگ ربط مداره وقتى ادم دهنش چفت و بست داشته باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم