2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045774 بازدید | 684483 پست
سلام عزیزم روزی ۲ تا هم میخوری خیلی خوبه، کلا مصرفش عالیه، اگر تونستی ۳ تا بخوری هم هیچ ضرری نداره ...

عزیزم یادم رفت بپرسم با ۶ گرم ال آرژنین ضخامتت بالا رفت و تاثیر داشت؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما اینبار نتیجه میگیری و دلت شاد میشه به امید خدا ❤️🙏🏻 مرسی از دعای قشنگت 💗 منم برات دعا میکنم ...

اااای جاااان ان شاالله. چشام قلبی شد😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام. بهتون پیشنهاد پی آر پی تخمدان ندادن؟ مرکز ابن سینا تهران انجام می ده. روی بعضی نمونه ها که سن ...

منم اینو‌میخواستم‌انجام‌بدم‌‌ دکتر گفت تا حالا که روی بیمارا انجام دادیم تاثیر آنچنانی ندیدیم‌ ،در حد مقاله است منم‌ بعدش‌انجام‌ندادم‌ ،نمیدونم دیگه انجام‌میدادم‌تاثیر میذاشت یا نه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آمپولارو از تهران پیدا نکردین ؟  منم بدنم به داروهای ایرانی جواب نداد ، منم میخام یه بار با دا ...

به خاطر همین که اصلش مشخص نیست منم ترسیدم من چندسال قبل با داروهای خارجی فولیکول های خوب داشتم که اون موقع شوهرم مشکل داشت و جواب نگرفتم و مصرف این همه دارو ذخیره تخمدانمو کم کرد /ان شاءالله نتیجه بگیرین

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
واااای ای خدا😍🤣 مگه شکمت بزرگ‌نشده بود؟

شکمم یکم بزرگ شده بود ولی نه اونقدر که شک کنم باردارم فکر میکردم بخاطر پرخوریِ آخه بچه شیر میدادم ماشاالله خوب غذا میخوردم البته قبل اینکه بفهمم دو سه بار شوهرم بهم گفت چرا انقدر شکمت بزرگ شده منم میگفتم خودتو مسخره کن برو خودتو جلو آینه نگاه کن😂😂😂😂

بعد اینکه فهمیدیم  باردارم شکمم یهو به سرعت برق شروع کرد به بزرگ شدن😁

سلام دوستان من ماه پیش پانکچر کردم از۶تاتخمک ۱دونه ش جنین شد وماهه دیگ زمان انتقالمه ی دونه جنین چقد ...

ان شاءالله که با همین یه دونه جنین باردار میشین به تعداد نیست مهم کیفیته و اینکه استرس نداشته باشین و مهم تر از همه چیز خواست خداوند

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
هیدروکسی رو تا اخر بارداری باید بخوری؟ نگفت چطور قطع می کنه. الان تا ۱ ماه بعد زایمان گفته بخورم برا ...

سلامخانم گل شما هيدرركسي كلرولين را برا مشكل ايمني استفاده ميكني؟ چند ماه قبل انتقال شروع كردين؟ پردينزون هم داريد؟

اره درسته پسر عموش ک ۳ماه ازش بزرگتره الان موقع راه رفتن دیگه پاهاشو از هم باز نمیکنه یعنی از ۱۸ماهگ ...

وزن الان شو نمیدونم...یک سالگی قدش ۷۵ و وزنشم ۱۱ کیلو بود مرکز بهداشت گفت ۱۵ ماهگی دوباره ببرمش قد و وزن...

بهت نگفتن ۱۵ ماهگی بچه ببریش برا قد و وزن؟؟

قد و وزن یک سالگیش خوب بود انشااالله؟

@zizi92    

سلام زی زی خوبی

میگم قبلا می گفتی که منیزیم واسه زانو درد توی بارداری خوبه منم تمام سال زانو درد و گرفتگی عضلات دارم بخورم تاثیر داره ؟

دکتر هم رفتم داروهاش تاثیر نداشته تا الان منیزیم بهم نداده فکر کنم آزمایش منیزیم دادم جوابش خوب بود

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوستان چله سوره حدید برداشتم به نیت برآورده شدن خواسته قلبی هر کدوم از عزیزان حاضردراینجا.درصور ...

راديس جان سلام

حاجتروا بشى عزيزدلم

ان شاالله به زودى دامنت سبز بشه ب خواست خدا طبيعى❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان من ماه پیش پانکچر کردم از۶تاتخمک ۱دونه ش جنین شد وماهه دیگ زمان انتقالمه ی دونه جنین چقد ...

عزيزم توكل كن بخدا ان شاالله با همون ى دونه باردار ميشى

منم دوتا داشتم يكى خوب رشد نكرد و ى دونه انتقال دادن  و همون ى دونه گرفت ب لطف خدا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم