2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
ب قول چیکا ما دهن سرویسانیم 🤣🤣 چرا چه خاطره ای از کالسکه داری 

😂😂😂😂😂😂

یه هفته ده روز پیش برای اولین بار گفتم بچمو بذارم تو کالسکه ببرم پارک یکم بگردونمش تو خونه خیلی کلافه میشه گناه داره...

رفتم بیرون که کاش نمی رفتم یه جوری هنگام میکردن انگار آدم فضایی دیدن هی یه نگاه به بچه میکردم یه نگاه به شکم من...اومدم خونه به شوهرم گفتم من دیگه نمیبرمش خودت ببرش پارک از این به بعد...

دو ماه پیشم که باشوهرم و بچم رفتیم خرید وسایل تولد یک سالگیش همین بساط بود ،، یکیشون که هییییی نگام میکرد هرهر میخندید میخواستم بهش بگم کوفت آدم ندیده😏 بعد با خودم گفتم زنِ میگه طرف دیوونست با خودش درگیره و دعوا داره😂

رفتیم خونه شوهرم میخنده میگه من دیگه با تو و بچه جایی نمیام خودتون دوتایی برید گفتم خیلیم دلت بخواد اصلا من دیگه با شما جایی نمیام وااالاااااا😂😁😀

ملت ایران نمیدونم چرا انقدر بی تربیتن اینهمههههه تعجب داره واقعا ندیدن تا حالا بچه شیر به شیر😒😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من ۳۸سالمه آی وی اف کردم تو تاپیکها نوشته بود آی وی اف برای زیر ۳۰سال خیلی جواب میده راسته؟

عزيزم طبيعتا بدن هرچه جوان تر باشه خب پاسخدهيش بيشتره اما دليل نميشه ك تو سنين ما جواب نده

منم ٣٧ ساله هستم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😂😂😂😂😂😂 یه هفته ده روز پیش برای اولین بار گفتم بچمو بذارم تو کالسکه ببرم پارک یکم بگردونمش تو ...

آخى عزيزمممم

كاش اين فرهنگ تو مردم جا ميفتاد ك هركس سبك و روش زندگى خودشو داره و ب كسى ديگه مربوط نيست😏

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم طبيعتا بدن هرچه جوان تر باشه خب پاسخدهيش بيشتره اما دليل نميشه ك تو سنين ما جواب نده منم ٣٧ س ...

ان شاالله هر دو جواب بگیریم چند روزه انتقال دادی  من روز پنجم هستم  همش میخوابی؟ نمیشه همش خوابید تازه من آخرش سرما خوردم گرفتم هر چی آب نمک قرقره کردم و نیومدم تو سالن و لیمو خوردم بی فایده آخرش گرفتم صدام گرفته   ، نمیدونم کی میشه بیبی چک زد ؟  من تعیین جنسیت بودم میگن ۵روزه بوده گریدشم نمیدونم دوماه جنینم فریز بود  

سلام به دوستان. وقتتون بخیر

ممنون میشم منو راهنمایی کنید. 

من سابقه دو بار iui ناموفق، دو بار ivf ناموفق( جنین تشکیل میشد ولی نمی موند تا انتقال بدن) و دو بار انتقال جنین با جنین اهدایی دارم که باز هم منجر به بارداری نشد. 

با راهنمایی یکی از دوستان به پزشک ایمونولوژیست مراجعه کردم. دکتر گفت اختلال ایمنی مشکوک دارم. کسی بوده این طوری بوده باشه؟

سلام من ۳۸سالمه آی وی اف کردم تو تاپیکها نوشته بود آی وی اف برای زیر ۳۰سال خیلی جواب میده راسته؟

سلام عزیزم اتفاقا ىک جایى خوندم فکر کنم تا سن ۴۰ىا ۴۲ سالگى زمان طلایى براى آى وى اف هست. هر چند بعد اون هم آى وى اف براى دو قلو هم بوده شکرخدا .  فقط شاد باشى و توکل به خداى مهربان داشته باشى ان شاءالله همه چى حله . اینجا دوستان زیادى توى این حدود سن نتیجه مثبت گرفتن . 

ان شاالله هر دو جواب بگیریم چند روزه انتقال دادی  من روز پنجم هستم  همش میخوابی؟ نمیشه همش ...

عزيزم من باردارم

توكل كن بخدا استرس رو دور كن تا روز ١٣ هم بيبى چك نزن لطفا

ان شاالله ك تا نه روز ديگه با خبر خوش خوشحالمون ميكنى

من تو انتقالم كتاب ميخوندم و فيلم ميديدم و ى وقتايى هم اره ميخوابيدم

ب گريد هم زياد ربط نداره و ب تعداد جنين هم همينجور

داشتيم گريد سى مثبت شده و گريد آ منفى

فقط خواسته اون بالاسرى هست

من خودم بكى انتقال دادم و گرفت شكرخدا🧿