2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045845 بازدید | 684485 پست
ممنون از دعای خیرت عزیزم  نام مادر زیبنده ی شماست انشاءالله به زودی شما و بقیه منتظرا ملقب به ...

😭😭😭❤️❤️❤️❤️😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا گفتی بعلشون کنی نکنه دوتاس❤️❤️❤️ برام دعا کن الا

نمیدونم همینجوری رو زبونم اومد 😍 ان شاالله ک دو تا باشن اگه میخوای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مهتاب جان تو چه مرحله ای هستی عزیزم ؟

من بعد از ۱۱_ ۱۲ سال انتظار یه نی نی چندماهه دارم

ان شاء الله نصیب همه چشم انتظارا بشه و دلشون با لبخند فرزندشون شاد بشه

الان یه مشغله ی فکری از امور روزمره زندگی دارم که دلم میخواد ختم بخیر بشه و خانوادگی اذیت نشیم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مهتاب گلى عزیزم شما هم منتظر هستید؟ 

من منتظر مادر شدن شما و همه بچه های این تاپیک هستم و به لطف خدا برای دیدن چنین آرزویی بسیار دلگرم و امیدوارم

الان الحمدلله یه نی نی کوچولو دارم

اونهم بعد سالها برو بیا و این در و اون در زدن

خدا قسمتت کنه به همین زودی ها

ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ده تام باشه میخوام 🤣🤣

ان شاالله ب سلامتی😍😁

ان شاالله که ب سلامتی شروع کنی و بهترین جواب و بگیری اولین بار ک میای ۱تا سوم پریود میای برا من دارو ...

خیلى لطف کردى گلم . توضیحاتت عالى بود . ان شاءالله نى نى گلت رو به سلامتى در آغوش بگىرى 

من منتظر مادر شدن شما و همه بچه های این تاپیک هستم و به لطف خدا برای دیدن چنین آرزویی بسیار دلگرم و ...

عزیز دلمى فرشته مهربانم. خدا خودت و نى نى گلت رو حفظ کنه . واقعا هر کسى این انتظار رو چشیده از ته دل آرزو مى کنه ، منتظران این گروه به آرزوى قلبى شون برسن . واقعا خدا مى دونه و البته همه از دل هم خبر دارىم که هر کدوم از دوستان که خبر باردارى شون رو متوجه مى شوىم از ته دل شاد مى شوىم و براى سلامتى خودش و معجزه الهى اش دعا مى کنیم . ان شاءالله خداى بزرگ نتیجه تلاش هممون رو مى کنه و خداى مهربان بسیار بخشنده مخصوصا براى افرادى که با امید بهش تلاش مى کنند