2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045845 بازدید | 684485 پست

سلام دوستان عزیز 

در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم 

برای تک تکتون با اسم دعا کردم اگه لایق باشم امیدوارم خداوند و اهل بیت صدام رو بشنون و مامان ایی که انتقال دادن و دارن و منتظرن انشاالله دامنشون سبز بشه و مامانایی که باردار هستن انشاالله به سلامتی این دوران رو طی کنن 

الهی که هیچ خانمی در انتظار بچه نباشه 

من واقعا دلم شکسته با اشک دارم براتون مینویسم چون خودم خیلی سختی کشیدم این چند سال درمانده درمانده بودم 

توکلم فقط به خود خداس هر چیم میگردم کسی وجایی رو پیدا نمیکنم که جراحیش بکنن فقط تو ترکیه یه مورد دید ...

سلام دوست خوبم انشاالله که بچت رو صحیح و سالم بغل میگیری 

استرس نداشته نباش 

اگه لایق باشم حتما هنگام زدم پرچم محرم برات دعا میکنم 

توکل کن به خدا و اهل بیتش 

نا امیدت نمیکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم عکس سونومو میفرستم فک میکنم طولش زیاد باشه کسی رو میشناسید که جراحیش بکنه؟

طولش زیاد نیست عزیزم ۷سانت حدود اندازه یک انگشته که خداروشکر قسمت پایین رحمته بچه که بزرگتر بشه این اندازه ناچیزه بعد این باندا اینجور که من قبلا راجبش شنیده بودم  احتمال بزرگ شدنش نیست ولی احتمال جذب شدنش هست  

عمل هم تا وقتی جنین رو درگیر نکنه عمل نمیکنن توی ایران نمی دونم عمل میکنن یا نه 

راستش من قند بعد از ناشتام یکم بالاست البته قند ناشتام ۷۴ بود..‌. الان دوباره آز دادم برا قند بعد ن ...

منم قندناشتام همین ۷۴ بودولی قندبعدازصبحانه و اون یه لیوان گلوکزمایع که بهم دادن خوردم بعدازیک ساعت شده ۱۶۰،نمیدونم چرایهویی اینقدربالارفته

سلام عزیزم خوبی فرزی جون چه خبرا؟ من چند وقتی تاپیک نبودم بسلامتی انتقال دادی؟ 

سلام نازنینم
حالت چطوره؟ خوبی؟
نازنین انتقالم در کمال ناباوری مثبت شد🤗😍
میخاستم یکمی دیگه بهت خبرشو بدم گفتم یکم بگذره نی نیم جون بگیره خیالم که راحت شد شما و دو تا دیگه از بچه هارو تگ کنم بهتون اطلاع بدم
تو چیکار کردی عزیزم؟ پانکچر کردی؟
الهی همین روزا این طعم شیرین رو بچشی خیلی لذت بخشه😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میگم جنینهامو تعیین جنسیت کردن یکی الان بهم گفت جنین ۳روزه که تعیین جنسیت نمیشه جنینهات ۵روزه هستن & ...

منم یکمی شک کردم وقتی گفتی سه روزه تعیین جنسیت شدن

ولی خب چون خیلی از تعیین جنسیت سردرنمیارم گفتم حتما سه روزه هم میشه

بچه ها درست گفتن پس دیگه خیالت راحت ۵روزه بودن پنجشنبه فقط گفتن هزینه رو واریز کن ولی انجام ندادن همون شنبه تعیین جنسیت شده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آخی عزیزم شما مثل من  سابقه خارج رحمی داشتی چه روزهای سختی گذروندیم ان شاالله زود زود با بچه ...

اره گلم . دو بار  داشتم. دیگه دکترا گفتن فقط آی وی اف و اومدم تو این راه.

الهی آمین❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
طولش زیاد نیست عزیزم ۷سانت حدود اندازه یک انگشته که خداروشکر قسمت پایین رحمته بچه که بزرگتر بشه این ...

نمیدونم بخدا درمونده شدم خدا خودش کمکم کنه بچم سالم بیاد بغلم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزيزم ب نظرم چيز نگران كننده اى نيست چون نوشته اندام هاى جنين ارتباطى با باند ندارن ان شاالله ك تا ...

توکل بخدا فقط با اون تو دلیتون تو این روزای عزیز بچه منم دعا کنین سالم بیاد بغل مامانش

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام دوست خوبم انشاالله که بچت رو صحیح و سالم بغل میگیری  استرس نداشته نباش  اگه لایق با ...

فقط دعا کنین خدا خودش فقط از دلم خبر داره بحق علی اصغر بچه منم سالم بیاد بغلم

خداروشکر که دردت خوب شد .ولی رفتی دکتر بگو سونو برات بنویسه که چکاب کنی .ان شاالله دیگه همچین دردای ...

اره حتما. خیلی نگران شدم خودمم. ترشحاتمم چند روزه خیلی زیاد شده . نمیدونم عفونتی چیزی گرفتم یا چی شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان عزیز  در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم  برای تک تکتون با اسم دعا ک ...

سلام نسرین جون خوش به سعادتت انشاالله قبول باشه😍❤

انشاالله کوچولوهات در پناه خدا و سیدالشهدا همیشه سالم و تندرست باشن و همه اونایی که در آرزوی فرزند هستن به حاجتشون برسن مث ما...

خدا هیچ زن و مردی رو در آرزوی پدر و مادرشدن نذاره بخصوص بچه های این تاپیک🙏🙏🙏

ایام مقدسیه آقا سیدالشهدا هیچکس و دست خالی نمیذاره هرکی از ته قلبش ازش بخواد حتما حاجتش روا میشه ،، من که هرچی دارم اول از خدا و بعدم امام حسین و حضرت علی اصغرِ، قربونشون برم که دستم و خالی نداشتن😢😢😢