2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
ب سلامتی عزیزم واقعا نمیدونم انگار از رنگ و رومون چشامون معلومع نمیشه پنهانش کرد من ک خودم دیروز اصل ...

بعد زایمان دعاکن تا حموم برسی خواهر لیزر بماند😂😂😂😂وای خدایا من چقدر روحیه میدم به شما اخه😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم عزیزم. شکر خدا دردا رفت. نمیدونم چی بود ک انقد شدید بود. آروم آروم زد ب سمت راستم پهلوم و ...

آخی عزیزم شما مثل من  سابقه خارج رحمی داشتی

چه روزهای سختی گذروندیم

ان شاالله زود زود با بچه های سالم و صالح دامنت سبز میشه این سختی ها جبران میشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانیل جون من ۹ هفتمه،ازمایش دادم قند ناشتام ۱۰۷ بود چیکار کنم خیلی نگرانم مشکلی پیش نیاد

عزیزم حتما باید بری متخصص غدد، احتمالا اول میگه بری متخصص تغذیه رژیم دیابت بگیری. نگران نباش با رژیم و در نهایت با دارو کنترل میشه ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام صبحتون بخیر

قربون دلای پاکتون برم 

انشالله اونایی ک مامان خانم هستن ۹ماه تمام نی نی هاشون  به دل مادرشون بچسبن بعد صحیح و سالم بغلشون بگیرن 

و اوناییم ک هنوز مامان نشدن خدا به زودی زودی نی نی بزار تو بغلشون 

ممنون از بچه هایی ک برام دعا کردید خدا بهترینا رو نصیب دل پاکتون کنه که انقد مهربونید 

امید به خدا من کم کم دارم اماده میشم برم بیمارستان 

انشالله که خدا به منم نظر کنه و منم جز مادرای خوب این گروه باشم و همچنین تک تک بچه هایی ک مثل من در حسرت مادر شدن هستن خدا نعمت مادر شدن رو نصیبشون کنه 

بازم محتاج دعاتون هستم قربون همتون برم 

فعلا🤚

[QUOTE=246372309]سلام صبحتون بخیر قربون دلای پاکتون برم  انشالله اونایی ک مامان خانم هستن ۹ماه تمام نی نی هاشو ...[/QUOTانشالله به حق دل شکسته زینب خدا دلتو شاد کنه و دست پر با یه بتای عالی خبر خوش مامان شدنتو بدی بهمون 

بچه ها سلام کسی بوده مث من دیشب ی  خیلی ببخشید چیز سیاه خونی ازم بیرون اومد ممکنه جنین باشه نسرین جون فریناز بچه ها هر کدومتون اگه میدونین جواب بدین بفکر استرس من نباشین اصلا نتونستم بخواب 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچه ها سلام کسی بوده مث من دیشب ی  خیلی ببخشید چیز سیاه خونی ازم بیرون اومد ممکنه جنین باشه نسر ...

سلام عزيزم 

لطفا آنقدر استرس نداشته باش. اون لخته های خون که خارج شده 

آخه جنین اصلا با چشم دیده نمیشه و بعد اینکه هنوز نرفته تو اومد بیرون 😐

شاید امروز هم لخته ببینی که اصلا جای نگرانی نداره 

فقط استراحت کن به پهلوی چپ بخواب آب و میوه و چهار مغز بخور 

لطفا لطفا لطفا استرس نداشته باش 

خواهشا به این چیزا فکر نکن 

بچه ها سلام کسی بوده مث من دیشب ی  خیلی ببخشید چیز سیاه خونی ازم بیرون اومد ممکنه جنین باشه نسر ...

حکحب همین نخوابیدن 

همین استرس خودش سم 

ما که هر چی میگیم توجه نمیکنی 

خدا بخواد سه چهار روز دیگه لکه بینی لانه گزینی شاید داشته باشی بازم میخوای شب تا صبح نخوابی؟! 

استرس پشت استرس؟! 

من بعد انتقال تا سه روز اول ازم خون سیاه میومد لخته ای یا حالت تار مو مانند بعدش قطع شد 

روز اول بیشتر بود به مرور کمتر شد 

واااااای خدا خیررررت بده  خدا نینیهاتو صحیح و سالم بذاره توی بغلت و تا ابد موفقیتهاشونو شاهد ب ...

عزیزدلم ایشالا که به حق امام حسین خبر مثبت شدنت رو‌بدی دلمون رو شاد کنی مطمین باش که جواب میگیری 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خطری نداره رفت و امدا ب تهران؟؟  با پرواز میری؟؟

اره عزیزم با پرواز میرم

دیگه همین یه باره میخوام پیش خودش برم خیالم راحت بشه هم اینکه داروهامو تنظیم کنه برام دیگه بعدش برا بقیه کارا میرم با دکتر زرگر همین اهواز  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزيزم  لطفا آنقدر استرس نداشته باش. اون لخته های خون که خارج شده  آخه جنین اصلا با ...

ممنونم عزیزم دیگه فک نمیکنم نمیدونم چرا منتظر تایید توام همینکه بگی خیالم راحت میشه خداروشکر که هستی 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ممنونم عزیزم دیگه فک نمیکنم نمیدونم چرا منتظر تایید توام همینکه بگی خیالم راحت میشه خداروشکر که هستی ...

دورت بگردم لطف داری ولی آرامش داشته باش انشالله که تا چند روز دیگه مامان خانم میشی گلم 

بچه ها دکتر برای انتقال هنوز نیومده و وقت دارومه  من هرروز ساعت ۹یدونه ویتامین ای میخوردم  ...

سلام بعد انتقال هم باید بخوری عزیزم

از بخش پرستاری بپرس راهنماییت کنن ولی اصولا خوردن دارو مشکلی نداره البته اگه قراره بعد انتقال هم ادامه بدی