2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
سلام گلم به به بسلامتی انشالله همه چی همینطور عالی پیش میره😍 همینو میخاستم بدونم پس دکتر خودش سون ...

مرسی عزیزم نه باید بری پیش دکتر مخصوص ک دستگاهاشون دقیق ترن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چه جالب منم امروز سونو ان تی داشتم  خدا دو تا جوجه ات رو حفظ کنه ان شاالله که هماتومت ب زودی دف ...

سلام اکرم جان خدارو شکر به سلامتی گلم 

نی نی ها خوب بودن 😍😍😍😍

اصلا سونو وقتی میره آدم حالش خوب میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعیه اما برای من موقع ان تی ۳۸ بود دکترم سرکلاژ کرد گفت من اصلا کاری به سرویکس ندارم هر اندازه باش ...

چیکا جان من هنوز که نرفتم ولی خودم میخوام به دکترم پیشنهاد بدم که سرکلاژ کنه 

حالا طول سرویکس هر چند بود 

برای من که دو یه کیسه هستن بخاطر این میگم 

سلام بچه ها خوبین من امروز ان تی رفتم خدا رو شکر گفت همه چی خوبه طول سرویکس هم ۳۳بود سن بچه ها با سن ...

ای جونم مبارک 

انشالله که سالم و سلامت باشن عزيزم 

پیشنهاد سرکلاژ نداد بهت؟؟ 

ای جونم یه دختر و پسر چه میشه 😍😍😍

از چشم بد دور باشن انشالله 🤲🤲🤲

البته بیشتر مراکز ۳روزه فریز میکنن و دو روز قبل از انتقال ذوبشون میکنن و ۵ روزه انتقال میدن. مال منم ...

میگم جنینهامو تعیین جنسیت کردن یکی الان بهم گفت جنین ۳روزه که تعیین جنسیت نمیشه جنینهات ۵روزه هستن  ولی من دوشنبه صبح تخمک کشی کردم  پنج شنبه عصر گفتن پول بریز برای دکتر تعیین جنسیت  در بهترین حالت با فرض لقاح تو همون دوشنبه ظهر جنینهام تا ۵شنبه میشن ۴روزه شایدم ۳روزه گیج شدم  شنبه صبح هم کارت فریزمو گرفتم 

چیکا جون یکمی در مورد سونو ان تی توضیح میدی؟ خود دکتر سونو میکنه؟ بعد ازمایش غربالگری مینویسه که بای ...

نه عزیزم من بیرون رفتم سونو بعد با جواب سونوگرافی رفتم ازمایشگاه ازمایش دادم

خداياشكرت....❤️ 
دکتر خودت سونو کرد اکرم جان یا رفتی بیرون سونو؟؟ 

نه نسرین جان رفتم بیرون  خیابان ولیعصر  دکتره ک پیشنهاد سر کلاژ نداد بازم ببینم نظر دکتر خودم چیه میگفت خوبه اندازش حالا بازم ب دکتر خودم میگم ببینم نظرش چیه فقط گفت لبه ی یکی از جفتا پایینه ک ب مرور میره بالا فقط رابطه نداشته باش

چیکا جان من هنوز که نرفتم ولی خودم میخوام به دکترم پیشنهاد بدم که سرکلاژ کنه  حالا طول سرویکس ...

اره بنظرم انجام بده منفعتش از ضررش خیلی بیشتره یجور انگار ادم ایمن‌ میشه ارزششو داره

خداياشكرت....❤️ 
ای جونم مبارک  انشالله که سالم و سلامت باشن عزيزم  پیشنهاد سرکلاژ نداد بهت؟؟  ای ج ...

مرسی عزیزم اره خیلی خوب میشه جفتم جور میشه خدا نی نی های خودتو حفظ کنه ب سلامتی بغلشون کنی ادم میره سونو میاد خیالش راحت میشه فقط یکیشون شیطون بود صاف نمیخوابید 😅هی پهلو ب پهلو میشدم اندازه هاشو دقیق بگیره هزینش همشد ۱۴۵۰سونو خوده مرکز گفته بود ۱۲۰۰میشه 

نه نسرین جان رفتم بیرون  خیابان ولیعصر  دکتره ک پیشنهاد سر کلاژ نداد بازم ببینم نظر دکتر خ ...

خب خداروشکر به سلامتی انشالله 

به قول چیکا جان اگه انجام بشه بهتر 

من خودم به دکترم پیشنهاد بدم که انجام در هر صورت 

مرسی عزیزم اره خیلی خوب میشه جفتم جور میشه خدا نی نی های خودتو حفظ کنه ب سلامتی بغلشون کنی ادم میره ...

ای جونم 😍😍😍

ماشالله بهشون

فدات شم گلم 

من سونو که میرم پیش دکترم برای دوقل یم می‌گرفت مطمئنن آن تی بیشتر میگیره 

انشالله که خدا جنست و جور جور کنه 🤲🤲