2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
نقاب واقعا دکتر خوبی نیست … منو بدون هیچ بررسی فرستاد پانکچر فقط یه آزمایش داغون از همسرم داشتم گفت ...

الهی شکرررر که الان باردار شدی و اون کابوسهای تلخ تموم شد 

بهترینها رو برات آرزو میکنم 

من انشالله مثبت بشم برای بعدش میرم پیش دیباوند 

از برخورد دکتر احمدی هم خیلی خوشم میاد خیلی متین و خوش برخورد و خاکی هستن 

ولی فعلا منتظرم جواب بتامو بگیرم انشالله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم، خیلی بهترم شکر خدا با دعای خیر شما دوستای گلم 🌹 دیروز اومدن خونه ازم نمونه خون و اد ...

خداروشکر انشالله که خیر عزيزم 

ما هم خوبیم شکر خدااز نی نی ها که فعلا خبری ندارم تا 18 مرداد که برم ان تی 

تولدت پیشاپیش مبارک باشه عزیزم،انشاالله که تولدسال دیگه روبا بچتون جشن بگیرین❤❤

ممنونم عزيزدلم

ان شاالله خدا تو دليتو نگه داره 

اگه اشتباه نكنم باردار بودى ديگه؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستای عزیزم من چند روز هست درگیر خون دماغم هستم و بستری تو بیمارستانم این چند روز حرکات بچه ...

اى بابا

دليلشو نگفتن چيه؟چرا خون دماغ شدى؟

نى نى نگران مامانشه لابد

كاش بپرسى از خودشون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستای عزیزم من چند روز هست درگیر خون دماغم هستم و بستری تو بیمارستانم این چند روز حرکات بچه ...

علت خون دماغتون چیه؟

من باردار نیستم ولی   فروردین اینجوری شده بودم

اى بابا دليلشو نگفتن چيه؟چرا خون دماغ شدى؟ نى نى نگران مامانشه لابد كاش بپرسى از خودشون

انگار خون دماغ عادیه تو بارداری

ولی قطع نشدن خونش بخاطر آسپرین بوده

بخدا این چند روز پیر شدم از نگرانی

آسپرینو قطع کردن همون روز ولی ازون موقع بچه داره همش تکون میخوره

اینجا هم میپرسم جواب درست نمیدن

علت خون دماغتون چیه؟ من باردار نیستم ولی   فروردین اینجوری شده بودم

من تا حالا خون دماغ نشده بودم تو کل عمرم

یه هو شنبه صبح از خواب با خون دماغ بیدار شدم و قطع نشد خودش که نشد که بیمارستان مجبور شدن بستریم کنن

سلام عزیزم طول باند چقد بود و کدوم قسمت رحم دیده شده ؟ این اتفاق پیش میاد عزیزم ولی خیلی ها بودن که ...

سلام عزیزم عکس سونومو میفرستم فک میکنم طولش زیاد باشه کسی رو میشناسید که جراحیش بکنه؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
نگران نباش عزیزم گر نهگدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ... 🤲⁦❤️⁩

توکلم فقط به خود خداس هر چیم میگردم کسی وجایی رو پیدا نمیکنم که جراحیش بکنن فقط تو ترکیه یه مورد دیدم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
انگار خون دماغ عادیه تو بارداری ولی قطع نشدن خونش بخاطر آسپرین بوده بخدا این چند روز پیر شدم از نگ ...

خب نميتونين ب دكترتون زنگ بزنيد؟

احتمالا ميتونن راهنمايى كنن

توکلم فقط به خود خداس هر چیم میگردم کسی وجایی رو پیدا نمیکنم که جراحیش بکنن فقط تو ترکیه یه مورد دید ...

عزيزم ب نظرم چيز نگران كننده اى نيست چون نوشته اندام هاى جنين ارتباطى با باند ندارن

ان شاالله ك تا اخرشم همينجورى پيش ميره و هيچ اتفاقى نميفته ب نظرم اين نگرانيت بدترازهر چيزه