2777
2789

هی غر غر کرد و بالای سرم گفت چرا نماز نخوندی و هزارتا حرف زد به زور بلندم کرد من بخدا فکر کردم نماز صبحه الان دیدم ساعت یازدهه نمیدونم چرا حالم بد شده الکی اضطراب گرفتم همش فکرای مزخرف داره میاد تو سرم چیکار کنم؟😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا مامانا هم دیگه رنگ و بوی مامانای قدیم و ندارن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

با این اخلاقا جوون از نماز و دین زده میشه🥲کاش والدین متوجه بشن چطور باید بچه هارو به کار خوب ترغیب کرد

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

یه لیوان اب بخور چنتا نفس عمیق بکش بعدم بهش بگو من ادمم برده نیستم اینجوری با تشویش و هراس زهرم میترکونی فردا باز با استرس بیدارم کنی سکته کردم نگی خودش جوون مرگ شد.... خب با ارامش بیدارم کن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

آروم باش نفس عمیق بکش آب بخور  ..به مامانت بگو نماز قراره حالم بهتر کنه روحم آرامش پیدا کنه ..با عشق خونده بشه ..این نماز که شما بخاطرش سر من غر میزنی و دعوا می‌کنی و بهم استرس میدی فایده اش چیه... 

بگو من خودم جواب اعمالمو میدم تو نگران آخرت من نباش کاش به مسجد محلتون بگی بالا منبر تذکر لسانی بده

نمیدونی که میگه بااااید اجرا کنید بابام هم همینجوره من فقط میخوام فرار کنم از این خونه