2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاءالله  پیشاپبش تولدت مبارک مامان خانم

مرسى عزيزدلم💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

فریناز عزيزم پیشاپیش تولدت مبارک باشه گلم 

بهترین هارو برات آرزو میکنم 

انشالله سال دیگه تولد پر شکوهی رو کنار دختر عزیزت و همسرت  بگیری عزیزم

🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎊🎊🎊🎊🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

بچه ها من امروز رفتم ارايشگاه صورتمو اصلاح كنم كلى پشمالو شدم و دو روز ديگه هم تولدمه گفتم شايد دوست ...

ب سلامتی عزیزم واقعا نمیدونم انگار از رنگ و رومون چشامون معلومع نمیشه پنهانش کرد من ک خودم دیروز اصلاح کردم منم پشمالو شده بودم مخصوصا با این دارو ها ریش هم در اوردم بعد زایمان برم لیزر 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها من امروز رفتم ارايشگاه صورتمو اصلاح كنم كلى پشمالو شدم و دو روز ديگه هم تولدمه گفتم شايد دوست ...

راستی فرینا جان تولدت مبارک باشه عزیزم 😍😍امسال تولدت با همه ی سالا فرق میکنه امسال یه جون دیگه داخل بدنت داری با دوتا قلب تولدت و جشن میگیری پر از حس خوبه ان شاالله سال دیگه نی نی نازمون و تو تولدت بغل گرفتی صحیح و سالم 

اره خانوم بود خودم خندم گرفت انقدر راحت 🤣🤣🤣

حالا سونوگرافيست خانوم خوبه

من ك تاحالا اقا بوده اصلا نميشه ازش سوال كرد

اين بكى واسه ان تى هم ك نوبت گرفتم يكى از خيلى خوبهاى شهر هست ك شانسم اقاست ولى ميگن كارش حرف نداره

حالا ببينم اخلاقش چ جوره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فریناز عزيزم پیشاپیش تولدت مبارک باشه گلم  بهترین هارو برات آرزو میکنم  انشالله سال دیگه ...

ممنونم نسرين جان دوست خوبم

فداى محبتت و مرسى از دعاى قشنگت💚

تن خودت و تو دلى هات سلامت😘😘❤️❤️

ب سلامتی عزیزم واقعا نمیدونم انگار از رنگ و رومون چشامون معلومع نمیشه پنهانش کرد من ک خودم دیروز اصل ...

اره واقعا

اما تو شيردهى ك نميشه رفت

من از وقتى تو اقدام بودم بخاطر باردار شدن هى امروز و فردا كردم تا وقتى كرونا شروع شد ك تازه رفته بودم واسه ليزر

بعدش ديدم انگار اثردهيش كمه گفتم احتمالا بخاطر داروهاى هورمونيه

نيمه كاره ولش كردم تا حالا بعد ببينيم خدا چى ميخواد

حالا سونوگرافيست خانوم خوبه من ك تاحالا اقا بوده اصلا نميشه ازش سوال كرد اين بكى واسه ان تى هم ك ن ...

فقط حیف شوهرمو راه ندادن انقدر سرشوهرم  شلوغ بود ب زور بردمش راهش هم ندادن گفتن ب خاطره کرونا ولی تا رفتم تو دکتره گفت گوشیت و در بیار فیلم بگیر 

اره واقعا اما تو شيردهى ك نميشه رفت من از وقتى تو اقدام بودم بخاطر باردار شدن هى امروز و فردا كردم ...

بشه تو شیر دعی رفت فک نکنم وقت کنم منم هی میخواستم برم میگفتم حامله میشم ولش کن ولی دیگه گفتم میرم تا هر موقع که باردار شدم ول میکنم ولی خب الان راضی ام تقریبا یکم برگشته و ب نسبت راحتترم تا نرفته بودم موها نازک تر و کمتر شدن 

راستی فرینا جان تولدت مبارک باشه عزیزم 😍😍امسال تولدت با همه ی سالا فرق میکنه امسال یه جون دیگه داخ ...

مرسى عزيزدلممممم

آرهههه😍😍😍😍

پارسال روز تولدم بخاطر كرونا تو بيمارستان بسترى بودم شهرخودم🥺

بعد ك مرخص شدم خواهرام و خواهرزاده هام كيك گرفته بودن اومدن خونه بابام و سوپرايزم كردن

خواهرم داشت فيلم ميگرفت گفت ان شاالله سال ديگه جوجه ت تو بغلت😭😭دارم فيلمشو😍

قسمت نبود تو بغلم باشه اما تو دلمه😍😍

فقط حیف شوهرمو راه ندادن انقدر سرشوهرم  شلوغ بود ب زور بردمش راهش هم ندادن گفتن ب خاطره کرونا و ...

دمش گرم😍😍😍

حالا اون جاى من قبلي همراه اجازه ميدادن اينجا رو نميدونم

بشه تو شیر دعی رفت فک نکنم وقت کنم منم هی میخواستم برم میگفتم حامله میشم ولش کن ولی دیگه گفتم میرم ت ...

والا تو ماشاالله دوتا هم دارى فكرشو فعلا از سرت بيرون كن😂😂