2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بیاین کمک کنین من با اتوبوس میخوام برم البته دوتا صندلی میگیرم دراز بکشم 10ساعت راهه تا اونجا ...

هیوا جان ده ساعت خیلی به نظرم حداقل یک هفته بمون یا با گ پرواز برو 

اتوبوس ده ساعت!!! 

هر یک ساعت حداقل باید ده دقیقه پیاده بشی راه بری 

قربون دل پاک همتون الهی هرچی از خدا میخاین بهتون بده بهترینشو نصیبتون کنه به امید خدا صبح میرم و به امید خودش انتقال میدم الهی هیج بنده ای دچار دکتر و دوا نباشه🙏

بچه ها من امروز رفتم ارايشگاه صورتمو اصلاح كنم كلى پشمالو شدم و دو روز ديگه هم تولدمه گفتم شايد دوست ...

پیشاپیش تولدت مبارک باشه 🎂🎉🎊❤🌷.ان شاالله که نی نی همونی که میخوای میشه .منم حسم به شما اینه که نی نی دختر باشه 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پس خیلی امیدوار باشم… والله هرکیو میبینم با دکتر علیرضایی مثبت شده ‌دقتشون خیلی بالایت تمام جوانب ...

اره عزیزم من تو دو هفته از دوستام ۵ نفر مثبت شدن باهاش 

خیلی دستش سبکه و خود من بعد چهار بار منفی با اولین انتقال مثبت شدم پیشش خدا خیرش بده 

من خیلی زود بیبی زدم یهو وسوسه شدم روز ۷ زدم هاله داشت بعد هی پررنگ تر شد روز ۱۱ رفتم بتا ۲۲۸ بود روز ۱۳ ۶۳۵ 

ولی اصلا زود بیبی نزن من دوستم پری روز ۱۲ انتقالش بود اونم با علیرضایی بود منفی شد بیبی

چقد ناامید شد نمیخواست آز بده روز ۱۴ آز داد ۱۱۰۰ بود بتا باورت میشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من ی سوال دارم  الان اکرم جان دوقلو داره ناهمسان خب چون دوتا جنین لانه گزینه کرده  ...

سلام گلم بله من از سه تا جنین که انتقال دادن یکیش گرفت سون. اول یکی بود بعد که رفتم سونو قلب گفتن دوتا شده در واقع همون یه جنینم تقسیم سلولی کرده و به لطف خدا شده دو تا تو یه کیسه هستن و همسان هستن

سلام گلم بله من از سه تا جنین که انتقال دادن یکیش گرفت سون. اول یکی بود بعد که رفتم سونو قلب گفتن دو ...

عزیززم واقعااا بزرگی خداااا حد و اندازه نداره❤️❤️

داشتین ژن اش رو؟

سلام بچه ها شبتون بخیر بچه ها من فردا میرم برای انتقال  خیلی محتاج دعا تک به تکتون هستم  ...

عزيزم ان شاالله ك امام رضا دستتو ميگيره و مادر مياى بيرون

برات دعاى نادعلى ميخونم امشب

جدا از اينكه هرروز توى دعاها و ذكرهام عستين شماها

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره عزیزم من تو دو هفته از دوستام ۵ نفر مثبت شدن باهاش  خیلی دستش سبکه و خود من بعد چهار ...

واااااای خدا خیررررت بده 

خدا نینیهاتو صحیح و سالم بذاره توی بغلت و تا ابد موفقیتهاشونو شاهد باشی 

چقد انرژی گرفتم بااین پیامت 

خدا خیرت بده الهی 

بخدا نمیدونی چقدددد ذوق کردم 

انشالله منم مثبتم باهاش

اخع میدونی من دوماه پیش رفتم تو سیکل یهو روزی که تعیین روز انتقال بود سیکلم کنسل شد چون پولیپ زده بودم

خلاصه هیسترو شدم

دیگه اینماه همممه چیز اکی بود 

برای همین خیلی امیدوارم

منم میخوام بیبی چک بزنم ولی روز دهم 

چون خود دکتر گفت عیبی نداره 

فقط گفت نتایجش قطعی نیست

بیبی میزنم و راه ب راه میرم ازمایشگاه😁🤪وای خدا فقط یک هفته مونده🙏🏻