2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم من صبح دوشنبه تخمک کشی کردم  ۵شنبه برام تعیین جنسیت کردن و شنبه صبح رفتم کارت فریز ج ...

البته بیشتر مراکز ۳روزه فریز میکنن و دو روز قبل از انتقال ذوبشون میکنن و ۵ روزه انتقال میدن. مال منم اینجوری بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من امروز روز دهم پری بود سونو رفتم ضخلمت ۴ بود  خیلییی ناراحتم😭😭دکتر گفت شنبه دوباره بیا سون ...

کسی تا حالا تجربشو نداشته که ضخامتش سه روزه بیشتر بشه🤔🤔پس نمیشه یعنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم طول سرویکس ۳۵_۳۴  برای دو قلو طبیعی ؟

طبیعیه اما برای من موقع ان تی ۳۸ بود دکترم سرکلاژ کرد گفت من اصلا کاری به سرویکس ندارم هر اندازه باشه دوقلوهارو سرکلاژ میکنم و اصلا ریسک نمیکنم اگر هم نمیخوای باید بنویسی امضا کنی خودم نخواستم😐😐ولی بنظرم سرکلاژ تو هفته های پایین دیگه یجور خیال ادمو راحت میکنه چون هرچی میگذره بچه ها سنگین میشن و میان پایین.

خداياشكرت....❤️ 
ببین عزیزم من اولین بار دکتر برام دیفرلین نوشت یک میلیون تومن شد . ۲۵ روز بعد که رفتم مطب گفت دومی ر ...

مرسی عزیزم از راهنمایی و توضیحاتت ❤🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جان تخمک کشی کردی ؟

من دوبار تخمک کشی انجام دادم سیکل انتقالم رو به امید خدا شروع کردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان عزیزم ازتون ممنونم که برای خواهر زادم دعا کردید  به لطف خدا و دعای شما دوستان گلم ...

خدا رو شکر عزیزم خدا نگهدارنه اش باشه 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
گردشی کن نزار یجا نافرم بشه. من الان رو پا هم میزنم اونقدرا فکر میکردم بد نیست. شکم دست و پا چرخشی ب ...

اووخی اوخی ❤❤ چیزی نمونده به دیدن نی نی نازتون 😍😍😍الان تیکرتون رو دیدم ...ان شاالله این چند روز باقیملنده مثل باد بگذره ❤❤❤

تاریخ سونو ان تی هم امروز بود قرار شد شنبه برم که خیالم آسوده تر باشه ولی از بس این چند روز استرس دا ...

چه جالب منم امروز سونو ان تی داشتم  خدا دو تا جوجه ات رو حفظ کنه ان شاالله که هماتومت ب زودی دفع میشه خیالت راحت میشه 

طبیعیه اما برای من موقع ان تی ۳۸ بود دکترم سرکلاژ کرد گفت من اصلا کاری به سرویکس ندارم هر اندازه باش ...

چیکا جون یکمی در مورد سونو ان تی توضیح میدی؟ خود دکتر سونو میکنه؟ بعد ازمایش غربالگری مینویسه که باید ازمایشگاه بریم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چیکا جون یکمی در مورد سونو ان تی توضیح میدی؟ خود دکتر سونو میکنه؟ بعد ازمایش غربالگری مینویسه که بای ...

سلام عزیزم من امروز سونو ان تی داشتم معمولا دکترا هفته دوازدهم میگن بری دکتر خودشون معرفی میکنن یا یه جای خوب اول سونو میری قد بچه رو اندازه پشت گردنش و میگیرن چون از سه بزرگتر باشه مشکوک ب سندروم دان  دست و پاهاشو چک میکنن دکتر من داپلر هم خواسته بود  دقیق تر از سونو های دیگه اس طول سرویکس و اندازه میگیرن جوابشوکگرفتی میبری ازمایشگاه ازمایش میدی 

سلام بچه ها خوبین من امروز ان تی رفتم خدا رو شکر گفت همه چی خوبه طول سرویکس هم ۳۳بود سن بچه ها با سن انتقال هم یکی بود  گفت حدس میزنم یه دختر یه پسر باشن ک حدسه دقیق نیست 

سلام عزیزم من امروز سونو ان تی داشتم معمولا دکترا هفته دوازدهم میگن بری دکتر خودشون معرفی میکنن یا ی ...

سلام گلم

به به بسلامتی انشالله همه چی همینطور عالی پیش میره😍

همینو میخاستم بدونم پس دکتر خودش سونو نمیکنه 

ممنونم

سلام دوستان.

مم امروز روز ۱۴ انتقالمه

از روز ۱۱ لکه بینی و بعدشم خونریزی کم دارم روزی ۳ تا امپول پروژسترون هم زدم که امروز از رویان پرسیدم گفت روزی ۲ تا بزن.خونریزیم اصلا قطع نشده.مگه پروژسترون نباید خونریزی را قطع کنه پس چرا برای من حتی کم هم نکرده؟کسی میدانه.انتقالم هم جنین فرش بود.