2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
اوه اوه .من همینجوری بیحالی و ریزش مو دارم چه شود🤦‍♀️🤦‍♀️ چند روز طول میکشه عوارضش ؟ نزدم هنوز هفت ...

ببین من با اولی اذیت نشدم ۲۸ روز بعد دومی رو زدم عوارض اون موقع کم کم شروع شد . مکمل کلسیم بخور . وقتی پریود بشی عوارضش خییییلی کم میشه . چندتا برات نوشته ؟ من اول یه دونه نوشت بعد که سونو کرد دومیو نوشت . این دارو یخچالی نیست ولی هوا گرمه من تو در یخچال گذاشتم‌لای دستمال جعبه رو پیچیدم که خیلی سرد نشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ببین من با اولی اذیت نشدم ۲۸ روز بعد دومی رو زدم عوارض اون موقع کم کم شروع شد . مکمل کلسیم بخور . وق ...

مرسی عزیزم  خوب خوبه که برای دوز اول مشکلی پیش نمیاره چون میخواستم برم دیدن خانواده ام.به من فعلا یکدونه داده که بزنم هفته دیگه چهارشنبه باید بزنمش .به من گفت دورناف یا تو بازو بزن شما هم زیرجلدی زدین یا عضلانی ..صبح گذاشتمش تو یخچال الان میرم دورش رو هم چند دور دستمال کاغذی میپیچم تا خیلی یخ نکنه .مرسی عزیزم 🙏🏻🌷😍 شما کی به سلامتی میری برای انتقال جنینات

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من با اولی اذیت نشدم ۲۸ روز بعد دومی رو زدم عوارض اون موقع کم کم شروع شد . مکمل کلسیم بخور . وق ...

پاپیون جان الان رفتم با دستمال بپیچم دیدم داروخانه میکرولین داده به جای دکاپپتیل من دیروز بقدری خسته بودم اصلا نخوندم .فرقی ندارن باهم ؟دکتر نوشته بود دکاپپتیل 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم  خوب خوبه که برای دوز اول مشکلی پیش نمیاره چون میخواستم برم دیدن خانواده ام.به من فع ...

ببین اصلا در حدی علائم‌نداره که نتونی مهمونی بری . فقط یه وقتایی گر میگیری یا پادرد و .... نترس . من دکتر گفت عضلانی بزن . حتما برو جایی که اینو تا حالا تزریق کرده باشن . کاتالوگشو بخون . دورانی باید تکونش بدن حواست باشه . 

پاپیون جان الان رفتم با دستمال بپیچم دیدم داروخانه میکرولین داده به جای دکاپپتیل من دیروز بقدری خسته ...

میکرورلین رو میتونی عضلانی بزنی باسن . ولی اولیه زیر جلدیه . فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه برای دوستمم داروخونه اینو داده بود میخوای یه زنگ بزن به دکترت بپرس که خیالت راحت بشه . 

ببین دستمال کاغذی رو بردار یه دستمال معمولی بپیچ دور جعبه دارو . که خیلی سرد نشه بزار تو در یخچال 

بچه ها من فردا انتقال دارم 

اما واقعا سر مسئله کرم وازینالم موندم 

کسی هست اینجا که بتونه با دکترش ارتباط بگیره و ازش بپرس که ایا کرم واژینال استرومارین رو بعد از انتقال قط کنم یا ادامه بدم 

نظر دکترم بر این بود ک بابد ادامه بدی ولی دکتر دیگ پرسیدم میگه قط کن واقعا موندم 

و اینکه خب ابن کرم واژینال رو که میزنم دهانه رحم و خود رحمم میشه پر از کرم چجور دکتر میخاد بین این همه کرم جنین رو انتقال بده خدایا😔دو شبه استرسش منو کشته

بچه ها من فردا انتقال دارم  اما واقعا سر مسئله کرم وازینالم موندم  کسی هست اینجا که بتون ...

سلام دوست خوبم 

فردا که انتقال داری استفاده نکن 

و این که فردا بعد انتقال از دکتری که انتقال میده بپرس ببین استفاده کنی یا نکنی 

نه عزیزم اگر جنینات سه روزس روز ۱۲یا ۱۳بزن اگر پنج روزس روز ۱۰ به بعد

سلام عزیزم من صبح دوشنبه تخمک کشی کردم  ۵شنبه برام تعیین جنسیت کردن و شنبه صبح رفتم کارت فریز جنینهامو گرفتم  به نظرت جنین هام چند روزه بودن؟؟؟ همون روز دوشنبه یعنی لقاح دادن؟

ببین اصلا در حدی علائم‌نداره که نتونی مهمونی بری . فقط یه وقتایی گر میگیری یا پادرد و .... نترس . من ...

ممنونم عزیزم .باشه میبرم درمانگاه بیمارستانهای نازایی  .خودم نمیتونم تزریق کنم به نظرت؟

میکرورلین رو میتونی عضلانی بزنی باسن . ولی اولیه زیر جلدیه . فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه برای دوستمم ...

باشه الان عوض میکنم با دستمال معمولی میپیچمش .یه تماس میگیرم با مامای دکترم ازش میپرسم مرسی عزیزم 

بچه ها من فردا انتقال دارم  اما واقعا سر مسئله کرم وازینالم موندم  کسی هست اینجا که بتون ...

عزیزم استرس نداشته باش اصلا و شما باید با توجه به نظر دکتر خودت عمل کنی ان شاالله همه چیز خوب پیش میره برات 

سلام دوست خوبم  فردا که انتقال داری استفاده نکن  و این که فردا بعد انتقال از دکتری که ان ...

مرسی عزیزم 

ببین من هرشب یه اپلیکاتور پماده رو میزنم 

به نظرتون امشب نزنم که فردا انتقال دارم  یا فردا شبو نزارم  که انتقال داشتم🤔

عزیزم استرس نداشته باش اصلا و شما باید با توجه به نظر دکتر خودت عمل کنی ان شاالله همه چیز خوب پیش می ...

مرسی عزیزم ولی یکم نگرانم بین او هم کرم ک تو رحمم هس چجور میخاد جنینها رو انتقال بده😐