2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
باورت میشه ۳سال پیش داشتیم جهاز عروسیمو میگرفتیم که دقیقا ماه صفر بود که بعد ماه صفر قرار بود عروسیم ...

من توکل کردم به خدا از خدا خواستم همونجور که خودش داد خودشم نگهدارش باسه چون شرایطم و بهتر از همه میدونه ممنون عزیزم ❤❤❤

منم همینکاررو میکنم تا خیالم راحتتر باشه .حالا از صبح هر چی تماس میگیرم ببینم مشکلی نیست به جای دکاپ ...

ببین عزیزم من اولین بار دکتر برام دیفرلین نوشت یک میلیون تومن شد . ۲۵ روز بعد که رفتم مطب گفت دومی رو ۳ روز دیگه یعنی ۲۸ روز بعد از اولی بزن بعد میکرورلین نوشت گفتم‌ایرادی نداره اولی رو دیفرلین زدم گفت نه میکرورلین رو با دفترچه ۴۰ تومن گرفتم . برای دوستمم بجای میکرورلین دکاپتیل نوشته . همشون مثل همن ولی استرس داری حتما بپرس . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ گلم دو حالت بیشتر نداره، یا داری پریود میشی یا بارداری، اگر ان شا ...

اها عزیزدلم ...فعلا که نشدم😅😅ممنونم که قوت قلب بهم میدی..

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
تاریخ سونو ان تی هم امروز بود قرار شد شنبه برم که خیالم آسوده تر باشه ولی از بس این چند روز استرس دا ...

مبارکه انشالله . فکر کنم سرویکس پایین تر از ۳۲ باشه سرکلاژ میکنن

خدای من خدای معجزه هاست . 
گردشی کن نزار یجا نافرم بشه. من الان رو پا هم میزنم اونقدرا فکر میکردم بد نیست. شکم دست و پا چرخشی ب ...

آره شکمم دایره وار میزنم ولی هنوز جرئت نکردم به پا بزنم 🙈🙈

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تاریخ سونو ان تی هم امروز بود قرار شد شنبه برم که خیالم آسوده تر باشه ولی از بس این چند روز استرس دا ...

به سلامتی عزیزم، نگران نباش منم تا قبل ان تی هماتوم نداشتم ولی ان تی که رفتم هماتوم ایجاد شده بود بزرگ هم بود، کم کم جذب و دفع میشه عزیزم.

نه گلم فکر نکنم فعلا نیاز به سرکلاژ باشه معمولا زیر ۳۰ سرکلاژ میکنن البته چون دو قلو داری بازم باید ببینی دکترت چی میگه، ان شاالله که خیره 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من توکل کردم به خدا از خدا خواستم همونجور که خودش داد خودشم نگهدارش باسه چون شرایطم و بهتر از همه می ...

انشالله که تااخر بارداری سالم و بی خطری داشته باشی گلم ..توکل برخدا🌹🌹🌹🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام عزیزم من صبح دوشنبه تخمک کشی کردم  ۵شنبه برام تعیین جنسیت کردن و شنبه صبح رفتم کارت فریز ج ...

سلام عزیزم

بله همون موقع که پانکچر شدی همون موقع هم لقاح دادن. یعنی صبح دوشنبه😍

۵شنبه جنینات۳روزه بودن که تعیین جنسیت کردن.

توی کارت فریز دقیقا تاریخ فریز رو میزنه باید ببینی تاریخ پنجشنبه رو زدن 

یا شنبه

اگه تاریخ شنبه باشه یعنی ۵روزه بودن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻