2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
نمیدونم اصلا چرا این و گفت فکر نکرد من بهم میریزم من کارم جوری نیست که بتونم مرخصی بگیرم اصلا مرخصی ...

باورت میشه ۳سال پیش داشتیم جهاز عروسیمو میگرفتیم که دقیقا ماه صفر بود که بعد ماه صفر قرار بود عروسیمون باشه.. یه پیر زنی اومد چی بهمون گفت برید از خدا بترسید هنوز شادی زهرا نرسیده شما شادی میکنین ماخودمون اینکارا تواین روزا کردیم به ط....لا..ق کشیده شد 😒😒😒 

اینقد این حرفش ازارم داد اونموقه که هروقت یه مشکلی میوفته تو زندگیم میگفتم اره درست میگفت..اما تصمیم گرفتم واقعا به این حرفا گوش ندم همش از تلقین خود ادمه.. ذهن ادم وقتی به چیزای مثبت و خوب فکر کنه یقینا همون واسش پیش میاد ..

سعی کن خوب فکرکنی حتی اگه سرکار باشی 😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
من کارم جوری نیست که بشه مرخصی گرفت وابسته به شخص یا نهادی نیستم که برم مرخصی بگیرم کارهایی رو قبول ...

اگر میتونی. به همکاراتون بسپارید 

منم خودم شخصا بخاطر استرس زیاد کاری و علی الخصوص رفت و آمد از این دادگاه به اون دادگاه و... چند ماه قبل اقدام پرونده ای قبول نکردم و همون کارهای قبلی رو هم سعی کردم جمع کنم و مواردی که باقی موند سپردم به همکارانم 

شما هم اگر امکان داره حتما بسپارید و فشار کارتون رو کمتر کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزدیک زایمان هپارین میدن. احتمالا ۳۴ هفته میخواد کلا قطع کنه 🤔

شوره جون تیکرتو دیدم ذووووق کردم 😍😍😍دیگه چیزی  نمونده انشالله بسلامتی بغلشون کنی😍😍 میشه بپرسم جنسیتشون چیه؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
خب خدا رو شکر، همین الانشم پوست شکمم خیلی سفت شده به سختی سوزن فرو میره ⁦☹️⁩🥺

گردشی کن نزار یجا نافرم بشه. من الان رو پا هم میزنم اونقدرا فکر میکردم بد نیست. شکم دست و پا چرخشی بزن. 

خدایا شکرت
من تیکربارداری میزارم نمیدونم چرانشون نمیده.چحوریه؟

برو تو قسمت نینی‌سایت من. بعدش اطلاعات کاربری. بعدش درج وضعیت جدید. گزینه ی باردارم‌ رو انتخاب کن و تاریخ و اطلاعاتی که میخواد رو بزن 

ممنون عزیز دلم . ان شاءالله نى نى گلت به سلامتى بیاد بغلت . امکان داره بتونم خودم آمپولها رو بزنم . ...

ممنون عزیزم ان شالله. 

انوکسا زیر جلدی کنار ناف و بازو و ران پا. پروژسترون عضلانی تزریقش سختره که همون روز تو هتل همسرم برای اولین بار بهم تزریق کرد. باسن ۴ قسمت می کنی گوشه بالایی باز ۴ قسمت. بیرونی ترین قسمت محل تزریقشه. تزریق عمیق داره

خدایا شکرت