2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست

سلام بچه هاا خوبین..دخترا یه سوال؟؟؟؟

من میخوام چندروز دیگه دوز چهارم واکسن مو بزنم بعد برج ۶ هم اقدام کنم برای انتقال جنین سومم اشکالی نداره؟؟ یا باید چندماه بعدش اقدام کنم کسی میدونه دخترا ؟؟ 

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام دوستان عزیزم صبح زیباتون بخیر و خوشی از امروز مجددا میخوام چله زیارت عاشورا و حدیث کساء و صدتا ...

عزیزم‌من یه سوال دارم از شما و دوستانی که مثبت شدن . کیوتن رو چند وقت قبل انتقال شروع کردین ؟ 

ال آرژنین رو هر روز باید استفاده کنیم ؟  

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما 

من امروز رفتم سونو ساک خداروشکر ساک و کیسه زرده تشکیل شده بود و یه کوچولو هم قلب داشت 😍😍 

از خدا برا همتون این لحظه رو میخوام 🤲🤲🤲🤲🤲

ایشالا همتون مث امروز من جوجتونو ببینین اشک شوق بریزین اینکه یه موجود کوچولو داره درون تو رشد میکنه واقعا معجزست 😭😭😭

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام بچه هاا خوبین..دخترا یه سوال؟؟؟؟ من میخوام چندروز دیگه دوز چهارم واکسن مو بزنم بعد برج ۶ هم اق ...

دوستان گفتن دوماه باید فاصله باشه تا قبل از انتقال من چون این ماه میخواستم برم توسیکل نزدم ولی شما فرصت دارین میتونین بزنین

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانوما  من امروز رفتم سونو ساک خداروشکر ساک و کیسه زرده تشکیل شده بود و یه کوچولو هم قلب ...

مبارک باشه 😍 ان شاالله به سلامتی دوران بارداری رو طی کنین و بغلش بگیری معجزه کوچلوتو 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

bچه هاااا من نالان باز اومدم پسرم و شوهرم ومادرم ديشب تب كردن

Tخدااا از دعاي خيرتون محرومممون نكنيد محتاج دعاي تك تكتونم ازونورم رفته بودن خونه خواهرم وبابام٥ تا ادم ديگه هم ممكنه اسير كرده باشن از صب دكتريم دعا كنين براي ايناهم بخير بگذره😭

دوستان گفتن دوماه باید فاصله باشه تا قبل از انتقال من چون این ماه میخواستم برم توسیکل نزدم ولی شما ف ...

منم باید برج ۷ برم اگ اینجوری دوماه باید فاصله بندازم..مرسی گلمممم..الهی بیای بگی مامان شدی بحق امام‌حسین یاالله

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
منم باید برج ۷ برم اگ اینجوری دوماه باید فاصله بندازم..مرسی گلمممم..الهی بیای بگی مامان شدی بحق امام ...

مرسی عزیزدلم .😍🙏 ان شاالله شماهم خیلی زود مامان بشین 😍❤🌷 

bچه هاااا من نالان باز اومدم پسرم و شوهرم ومادرم ديشب تب كردن Tخدااا از دعاي خيرتون محرومممون نكنيد ...

عزیززدلممم .بلا بدور باشه .نگران نباش .ان شاالله مشکلی پیش نمیاد و خیلی خفیف طی میکنن .منم اگه قابل باشم دعا میکنم که همه چیز به خیر و خوشی بگذره 🙏🏻🌷

چندسالتونه؟؟بنظرمن اگه بری تهران بهتره.مام و رویان بهتره.مثه اینکه هزینه رویان کمتر هستش.

واقعا ولی میگن ابن سینا کمتر من که پاک گیج شدم😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
چندسالتونه؟؟بنظرمن اگه بری تهران بهتره.مام و رویان بهتره.مثه اینکه هزینه رویان کمتر هستش.

خودم ۲۷ شوهرم ۳۲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
bچه هاااا من نالان باز اومدم پسرم و شوهرم ومادرم ديشب تب كردن Tخدااا از دعاي خيرتون محرومممون نكنيد ...

آخ آخ از الان به بعد دیگه شما باید پرستاری کنی 🥺

خیلی مراقب خودتون باشید. اگر کسی رو دارید بگید براتون غذا درست کنه بفرسته خودتون بیشتر استراحت کنید. هرچند توی این شرایط هم واقعا نمیشه از کسی توقع کرد ⁦☹️⁩

میوه و آبمیوه و سوپ و آش زیاااااد بخورید. سوپ قلم با گندم که محشره برای کرونا، سوپ جو زیاد نخورید چون سرده بجای جو از گندم استفاده کنید بهتره. سوپ و آش رو از بیرون هم میتونید بگیرید خوشمزه هستن معمولا.

ان شاالله بلا از همه بدور باشه و زودتر سلامتی کاملتون رو بدست بیارید 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم