2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان ان شاءالله حال همگی خوب باشه ب مامان های جدید خیلی تبریک میگم روزیه همه منتظرها . من هر چند وقت ب اینجا سر میزنم خوشحال میشم نتایج مثبتتون رو میبینم ازتون خواهش میکنم برای پدرم دعا کنید ک از یه گرفتاری بزرگ رهایی پیدا کنه بحق علی (ع) و منو یاد کنید موقع نمازهاتون دیگه فقط یک جنین فریز دارم 

سلام عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم حستو درک میکنم آن شالله خدا دلتو با یه نی نی ناز شاد می‌کنه عزیزم.🤲 ...

ممنونم عزیزم نمیدونم خودت بارداری یا نه ولی امیدوارم ک دامنت سبز باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم سارا هر روز برات دعا میکنم خدا برات معجزه کنه 🤲🤲🤲

سلام مامان رقیه بازم بهت تبریک میگم مامان قشنگ 🧿🧿🧿🧿 ممنونم ک بفکرم هستین واقعا هم خدا باید معجزه کنه برای من با این همه مشکلات یعنی جز معجزه راهی واسه من نمونده دیگه فقط یک جنینن پی جی دی شده دارم ممنون میشم سر نمازهاتون دعا کنید برام ک بگیره بحق جضرت رقیه ک اسمشو رو پروفایلت گذاشتی❤ خیلی مواظب خودت و نی نی باش عزیزم 🧿🧿🧿🧿🧿

من الان امرو خداروشكر تب ندارم بهترم ميتونم ولي اجازه تردد بمن نميده نه براي منااا😅براي وسيله ها كه ...

اتفاقا خیلییییی خوبه که تا این حد مراقبه، هم برای شما هم برای دردونه پسرت، حداقل خیالت راحته که بیرون هم مراقبه، من عین ۳ بار که گرفتم از همسرم گرفتم، خودم در قرنطینه کامل بودم یعنی حتی خونه مامانمم نمی‌رفتم اما متاسفانه همسرم رعایت نمیکنه و اصلا هم بروی خودش نمیاره که باعث بیماری یکی دیگه میشه ⁦☹️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیز دلم خدا پسراتو نگه داره  عزیزم جنینامم سه روزه بوده زی زی جان ❤️ خدا برام سنگ تموم ...

قربونت برم همچنین نینی تورو😍

۳ روزه بودن که دیگه بهتر آخه جنینای من ۵ روزه بودن...بله خدا خیلی مهربون قربونش برم😘😍

منم دستم وپام  کتفم خیلی درد می‌کنه کلسیم ومولتی ویتامین ماه قبل داد.یعنی این سری بگم منیزیم بد ...

خاصیت منیزیم اینه که به جذب بیشتر و بهتر کلسیم کمک میکنه برا همین برا پا درد و استخون درد خیلی تجویز میشه...

به دکترت بگو با کلسیم به تنهایی خوب نشدی اگه صلاح میدونه برات منیزیم بنویسه امتحان کنی انشاالله بهتر میشی

من اصلا نمیدونستم منیزیم برا پا درد و گرفتگی عضلات خوبه،، به دکترم گفتم من دارم از درد پا و زانو میمیرم چکار کنم خودش برام منیزیم نوشت...

سلام دوستان عزیزم صبح زیباتون بخیر و خوشی

از امروز مجددا میخوام چله زیارت عاشورا و حدیث کساء و صدتا صلوات هدیه به حضرت ام البنین بگیرم 

امیدوارم همگیتون حاجت روا بشید 

اونایی که تو سیکل پانکچر هستن انشاالله موفق بشن 

مامانایی که انتقال دادن و میخوام انتقال بدن امیدوارم این آخرین بار باشه و موفق بشید 

و مادرانی که باردار هستند انشالله که به سلامتی این دوران رو طی کنند 

سعی میکنم اسم اکثرتون رو بگم البته تا جایی که حافظم یاری کنه 

سلام دوستان عزیزم صبح زیباتون بخیر و خوشی از امروز مجددا میخوام چله زیارت عاشورا و حدیث کساء و صدتا ...

قبول باسه عزیزم

لطفا اسم منم توی لیستت بزار هفته دیگه میرم سونو جنین تشکیل شده باشه وگرنه باید سقط کنم

فدات عزیزم ان شاءالله دامن همه منتظرها سبز بشه خب من راه بسی سخت تر از شماها پیش رو دارم خیلی برام د ...

انشاالله بحق نامی الله بهترین نتیجه قسمتون بشه عزیز دلم انشالله این یه دونه بچسبه به دلت و بزرگ شدنشو و ببینی انشاالله 😍😍🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها من الان زنگ زدم مرکز رویان گفتم نه هفته و دو روزم

بهم گفتن این هفته استرادیولت رو دو تا کن، هفته آینده یک روز درمیون و هفته بعدش قطع کن

گفتم دکترم اصفهان هیچی نگفت گفته داروهاتو تا هفته 12 ادامه بده

گفت باشه خودت طبق چیزی که گفتم انجام بده

حالا ب دکتر اصفهان هم زنگ میزنم

شما چطوری پیش رفتین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من الان زنگ زدم مرکز رویان گفتم نه هفته و دو روزم بهم گفتن این هفته استرادیولت رو دو تا کن، ...

سلام عزيزم

من سه شنبه دكتر بودم گفت تااخر هفته ده همون روزى سه تا بخور

هفته ١١ بكن روزى دوتا هفته ١٢ يكى و تموم 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان عزیزم صبح زیباتون بخیر و خوشی از امروز مجددا میخوام چله زیارت عاشورا و حدیث کساء و صدتا ...

قبول باشه عزیزم

محتاج دعاتم❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام نسرين جان

ان شاالله قبول باشه و بركتش برسه ب خودت و سلامتى تو دلى هات😍😍🧿🧿

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم