2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
مرسی عزیز دلم دو قلو بودی ?

نه یه دونه ست😍

ازمایش قبلیت چ روزی بود و عددش چند بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترت بهت داده؟ ویتامین ٱ رو یه بار یه دکترزنان بهم گفت حتی قبل ازانتقال نخور  ولی ویتامین ای ...

آره دكتر برام نوشته و اونروزم ك رفتم همچنان تكرارنوشت

نميدونم چك نكردم هنوز نرفتم ازمايش 

در مورد زياد بودنشم چيزى نشنيدم🤔

فكر نكنم اينجور باشه بابا تو اينترنت حرفهاى مزخرف خيلى هست

اونم از زبون بلاگر بشنوى🥴🥴🥴

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره دكتر برام نوشته و اونروزم ك رفتم همچنان تكرارنوشت نميدونم چك نكردم هنوز نرفتم ازمايش  در ...

مولتی ویتامینم و اهن بهت داده؟

من فقط اسیدفولیک و دی میخورم

کلسیمم خودم ازمایش دادم بالا بود. پا درد داشتم میخاستم ببینم اگه پایینه ب دکتر بگم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا نگهش داره برات عزیزم روز دوازده 269 بود

مرسی گلم همچنین

انشالله سونو اول که میری دوتا ساک بارداری برات دیده بشه😍😍 

منم روزی یک دونه فولیک اسید و ویتامین دی میخورم حتما

من هم میخورم

یه مدت نمیخوردم بچه ها همینجا گفتن حتما بخور من هم دوباره شروع کردم

یادمه چند سال پیش که رفته بودم تازه اقدام کنم برای بارداری ،دکترم گفت اول سه ماه باید این قرص رو بخوری بعد اقدام کنی ،میکفت نمیدونم چی بچه کم میشه بعد شاید سرش بزرگ بشه(اینو یادمه)

ى چيز ديگه،اينجا دوستان گفتن ب٦ فقط براى ازبين بردن ويار هست و براى باردارى ضرورى نيست منم چون ويار نداشتم نخوردم ديگه اما تو نت اينو خوندم نگرانم كرد نكنه اشتباه كردم نخوردم سه هفته س؟ ميخوام بخورم ضرر ك نداره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مولتی ویتامینم و اهن بهت داده؟ من فقط اسیدفولیک و دی میخورم کلسیمم خودم ازمایش دادم بالا بود. پا د ...

مكمل ها رو گفت از هفته ١٢ ببعد ميده

منم فعلا فوليك و د٣ و اى

ب٦ هم داده بود با حرف بچه ها نخوردم اما ميخورم از امروز🥺🥺🥺

من هم میخورم یه مدت نمیخوردم بچه ها همینجا گفتن حتما بخور من هم دوباره شروع کردم یادمه چند سال پیش ...

براىجلوگيرى از نقص سيستم عصبى جنين هست

كمبودش خداى نكرده عوارضش زياده

دکترم بهم گفت بخور منم تا دکتر نگه قطع نمیکنم

تا اخر باردارى بايد بخوريد