2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
@mairagg   سلام اکرم جان خوبی عزيزم  نیستی نگرانت شدم  حال خودت و نی نی ها خوبه& ...

سلام عزیزم خوبی مرسی عزیزم حالم خوبه خدا رو شکر  خانواده اینجان دیگه وقت نمیکنم بیام 🤣حالا دو روز دیگه برن حوصلم سر میره میام 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نیازی نیست آمپول بزنی چون اونا ازقبل مونده داره تخلیه میشه  نگران نباش  ولی استراحت کن ح ...

مرسی عزیزم داشتم دیوونه میشدم یکم آروم شدم.باشه عزیزم ولی دیدم یموقع زیاد شد محض اطمینان میرم یدونه میزنم اون دوشیاف هامم سرموقع استفاده میکنم.ضررنداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی مرسی عزیزم حالم خوبه خدا رو شکر  خانواده اینجان دیگه وقت نمیکنم بیام 🤣حالا دو ...

خب خداروشکر 

انشالله که خوش باشی گلم 

پس حسابی الان کنارشون حوش بگذرون که رفتن اذیت نشی 

مرسی عزیزم داشتم دیوونه میشدم یکم آروم شدم.باشه عزیزم ولی دیدم یموقع زیاد شد محض اطمینان میرم یدونه ...

نه استفاده کن فقط خواهشا راه نرو 

ببین راه رفتنت باید فقط سرویس رفتن باشه همین و بس 

تا کامل یا جذب بشه یا دفع 

دوستان من نفسم خیلی میگیره در واقع به سختی نفس میکشم 

چندتا مطلب خوندم دیدم میگن طبیعی ولی راهکاری ندیدم برای بهتر نفس کشیدن

البته من تیروئید رفته بالا دارومو بیشتر کرده دکتر 

روزی یکی و نصفی میخورم 

نمیدومم بخاطر اونم هست یا نه 

دوستان من نفسم خیلی میگیره در واقع به سختی نفس میکشم  چندتا مطلب خوندم دیدم میگن طبیعی ولی راه ...

در حالت استراحت هم نفست ميگيره؟؟

الهى بگردم چون دوقلو دارى تموم عوارض و علائم باردارى برات دوبل شده

نميدونم چ پيشنهادى بكنم بهت تازه اول راه هم هستى🥺

ماشاالله بهشون چشم بدازشون دور بزرگتر بشن چيكار بايد بكنى پس؟

با دكترت مشورت كن حتما

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان من نفسم خیلی میگیره در واقع به سختی نفس میکشم  چندتا مطلب خوندم دیدم میگن طبیعی ولی راه ...

منم همینجوری بودم فقط باید نفس عمیق بکشی من دو قدم راه میرفتم دیگه نفسام بالا نمیومد اب خنک همیشه کنارت داشته باش فعالیت سنگین نداشته باش 

خداياشكرت....❤️ 
منم همینجوری بودم فقط باید نفس عمیق بکشی من دو قدم راه میرفتم دیگه نفسام بالا نمیومد اب خنک همیشه کن ...

فعالیتی نمیکنم گلم 

خیلی سخته چیکا جون الان این بعدا چی می‌شود 😄😄

نیاز به تنفس مصنوعی دهان به دهان دارم 😁😁😁😁

سلام دوستان من همسرم مشکل آزو اسپرم داره میخوایم بریم بیمارستان فاطمیه تو همدان کسی چیزی ازش میدونم ...

خواستیم بریم ابن سینا ولی شنیدم هزینه ش ۳۰ تومنی میره و ما نداریم حالا نمیدونم همدان خوبه یا نه ما خودمون شهرستانیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
مطمئنى پرورشى جيوه نداره دريايي داره؟؟🤔🤔 پس چرا من فكر ميكردم ماهى پرورشى جيوه داره و همش درصدد ب ...

والا من از دکتر پرسیدم ماهی میگن جیوه داره چیکار کنم نخورم گفتش ماهی خیلی خوبه فقط پرورشی بخور دریایی نخور 

این طور بهم گفت ،،

سلام عزیزم خیلی براتون خوشحال شدم،انشاالله که به سلامتی بغل کنی نینیتو😍

ممنون عزیزم   

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
خواستیم بریم ابن سینا ولی شنیدم هزینه ش ۳۰ تومنی میره و ما نداریم حالا نمیدونم همدان خوبه یا نه ما خ ...

اگر بیمه داری بیا تهران بهتره

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱