2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست
چشم عزیزم،الهی که خداغافلگیرتون کنه بابیبی مثبت،بیاین اینجاخبرشوبدین

چشم عزیزدلم...ممنونم که این دعای خیرو در حقم کردی

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
نسرین جون الان رفتم دستشویی باقیمونده شیافم وبشورم.دیدم کلی خون قهوه ای سوخته اومد.چون تازه شیاف گذا ...

نیازی نیست آمپول بزنی چون اونا ازقبل مونده داره تخلیه میشه 

نگران نباش 

ولی استراحت کن حتما 

انشالله که دفع شده کامل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم برای من خیلی دعا کن...ممنونم که همیشه جوابگوی منی...خیلی دعام کن دلنگرانم‌..به خدا بگو کمکم کنه ...

نگران نباش عزیزم، خدا جز خیر برای بنده هاش نمیخواد، گاهی شرایط برامون سخت میشه اما فقط برای اینه که حکمتش رو نمی‌دونیم ....

ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره عزیزم، برای آیت الکرسی میخونم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
میشه همه مکملهایی که مصطفایی داده‌بود رو‌بگی‌ عزیزم‌ این‌پودر راحت پیدا میشه‌یا‌کمیابه‌ ؟قیمتش‌چند‌ ...

چشم باید چک کنم بگم اوابوست که بالای یک میلیون گرفتم 

اون پودر چهارربسته گرفتم حدودا 3500 البته اجازه بدی غروب دقیقشو میگم 

سلام خانم ها بعد انتقال چه مراقبت هایی لازمه خانمهایی کا انتقالتون مثبت شد چی خوردین

سلام عزیزم ، سعی کن روتین معمول زندگیت رو برای خوراک داشته باشی همراه حذف مواد مضر و ناسالم.

مواد غذایی جدید که تا حالا نخوردی رو امتحان نکن. بیشتر پروتئین بخوری بهتره، مواد غذایی یبوست آور هم حتما همراه مسهل بخور که یبس نشی چون خیلی شایع هست بعد از انتقال.

فعالیتت در حد کارهای ساده روزمره بجز جارو و طی و اینها باشه. از توالت فرنگی استفاده کن و خیلی پله بالا پایین نکن. ان شاالله که با جواب مثبت میای عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام  فریناز جون .به من گفتن اول یخ بذار بعد ابگرم بذار من یخ می ذاشتم خوب بود تا کیسه اب گرم

سلام عزيزم

اره بعضيا يخ هم گذاشتن براشون اثر داشته🥰❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
امتحانو خوب اومدی     سرکارم نمیتونم دراز بکشم بازم رسیدم خونه حتما این کارو میکنم ، بخ ...

سلام دوستان من همسرم مشکل آزو اسپرم داره میخوایم بریم بیمارستان فاطمیه تو همدان کسی چیزی ازش میدونم اونجا رفتید؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچها شما ماهی میخورین ناهار ماهی گذاشتم قزل آلا گوشت قرمزه بنظرتون بخورم؟؟ چون میگن جیوه داره دکترم ...

مطمئنى پرورشى جيوه نداره دريايي داره؟؟🤔🤔

پس چرا من فكر ميكردم ماهى پرورشى جيوه داره و همش درصدد بودم ب شوهرم بگم بره ب دوستاى صيادش بسپاره برام ماهى دريا بيارن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان من همسرم مشکل آزو اسپرم داره میخوایم بریم بیمارستان فاطمیه تو همدان کسی چیزی ازش میدونم ...

خواستیم بریم ابن سینا ولی شنیدم هزینه ش ۳۰ تومنی میره و ما نداریم حالا نمیدونم همدان خوبه یا نه ما خودمون شهرستانیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
چشم باید چک کنم بگم اوابوست که بالای یک میلیون گرفتم  اون پودر چهارربسته گرفتم حدودا 3500 البت ...

ممنون‌ عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش