2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
نه عزیزم کیسه ابگرمم میتونی بذاری ولی باید تحمل کنی چون ب نظر من اینا شاید ی کم حجم دردشو کم کنه رو ...

اره دیگه مجبورم تحمل کنم فدات بشم 

اره خیلی سفت شده گفتی خارش که آدم دیونه میکنه من تا 20 مرداد باید تحمل کنم دیگه 🥺خداروشکر برات تموم شده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزدلم...بارداری امکان نداره نه؟

امکان که داره عزیزم برای همین میگم اگر تا ۲ هفته بعد از آمپول پروژسترون پریود نشدی دوباره آزمایش بتا بده. اگر مثبت بود که چه عالی مبارکه 🌹، اگر منفی بود برو دکتر احتمالا سنو کنه ببینه مشکل از کجاست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچها شما ماهی میخورین ناهار ماهی گذاشتم قزل آلا گوشت قرمزه بنظرتون بخورم؟؟ چون میگن جیوه داره دکترم ...

اره توهفته یکی دوبارمیتونی بخوری.قزل آلا خوبه جیوش کمتره

سلام بچه ها  ی سوال میپرسم دعوام نکنین  بی بی چک من دیروز خیلی پررنگ بود امروز ولی کمرنگ ...

سلام عزیزم، هیچ دلیل خاصی نداره، احتمالا ادرار دیروزت غلیظتر بوده و متاسفانه جدیدا کیفیت بی بی چک ها خیلی اومده پایین.

دوستان دکترم الان دایرکت و جواب آزمایش و دید گفت 48 ساعت بعد تست بتا رو تکرار کن خیلی نگرانم😔😔😔 ج ...

😳😳😳😐😐😐

عزیزم فکر میکنم اکثرمون بهت گفتیم که باید دو سه روز دیگه مجدد تکرار کنی آزمایشو چون روند افزایشش مهمه...

اینجا تقریبا همگی حداقل دو بار آزمایش دادیم، بعضی ها که حتی بیشتر،  دیگه نگرانیت برای چیه؟؟؟؟!!!

بچها شما ماهی میخورین ناهار ماهی گذاشتم قزل آلا گوشت قرمزه بنظرتون بخورم؟؟ چون میگن جیوه داره دکترم ...

اکثرا ماهی قزل آلا پرورشی هست عزیزم،من تویه مطلبی هم میخوندم جزوه ماهی هایی بودکه جیوه کمتری دارن

نسرین جون الان رفتم دستشویی باقیمونده شیافم وبشورم.دیدم کلی خون قهوه ای سوخته اومد.چون تازه شیاف گذا ...

عزيزم نگران نباش اونا باقیمانده هماتوم همون شیاف کافی میزاری 

اونا خارج بشه تموم 

انگار یه حالت خشکی هم داره یا لخته خیلی نازک 

نه عزیزم کیسه ابگرمم میتونی بذاری ولی باید تحمل کنی چون ب نظر من اینا شاید ی کم حجم دردشو کم کنه رو ...

سلام  فریناز جون .به من گفتن اول یخ بذار بعد ابگرم بذار من یخ می ذاشتم خوب بود تا کیسه اب گرم

سلام خانم ها بعد انتقال چه مراقبت هایی لازمه خانمهایی کا انتقالتون مثبت شد چی خوردین

لطفا کسی اگه میدونه بگه چیا خوردین چی نخوردین چقد فعالیت داشتین

خدا باید خودش جور بکنه کاری که خدابرات جور کنه بهترینه🥰🥰
امکان که داره عزیزم برای همین میگم اگر تا ۲ هفته بعد از آمپول پروژسترون پریود نشدی دوباره آزمایش بتا ...

چشم

برای من خیلی دعا کن...ممنونم که همیشه جوابگوی منی...خیلی دعام کن دلنگرانم‌..به خدا بگو کمکم کنه به آرزوم برسم...

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡