2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684485 پست
سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

خدارو صد هزارمرتبه شکر ..خیلی خیلی به فکرت بودم و منتطر خبرخوب ازت ❤❤❤ خداروشکر از نگرانی درامدی و مارو هم دراوردی 🙏🏻🙏🏻 ان شاالله بقیه مراحل بارداری رو به خوبی طی کنی ..❤🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
امروز بهتره بازشد لک.برم بزنم آمپولو یادیگه نمیخواد؟

ببین یهویی زیاد و کم نکن امپولتو از مرکز بپرس چ جور ادامه بدی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا برای هم حفظتون کنه عزیزممم ⁦❤️⁩🌹🤲

مرسی عزیزم همچنین❤️💖❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدا برای هم حفظتون کنه 🙏🏻

ممنونم رادیس جان همچنین❤️❤️💚💖

سلام بچها میگم هر دو با سنم نابود شده از امپول پروژسترون قشنگ سفت شده امروز پرستار بهم گفت حوله گرم ...

نه عزیزم کیسه ابگرمم میتونی بذاری ولی باید تحمل کنی چون ب نظر من اینا شاید ی کم حجم دردشو کم کنه رو سفتی و خارشش اثرچندانی برای من نداشت

خداروشکر از دستش خلاص شدم دیگه با اینکه دو روزه نمیزنم اما هنوز سفتی قبل رو دارم خارشم ک نگم برات

سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

شکر خدا عزیزم بارداری سالمی داشته باشی انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏