2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تنها گذروندن خيلى سخته من تا مامانم اينا بودن هيچى فكر منفى نداشتم اما الان دو روزه رفتن هى ...

عزیزم حالا من چند روزه خواهرم و مادرم پیشمن حالم خوبه غذا هم بهتر میخورم کلا اونا اینجان یع بار بالا اوردم 🙄فک کنم ب روحیه هم بستگی داره انقدر قبلشون افسرده شده بودم از اونورم جاریم تا حامله شدم انگار اخلاقش عوض شده قیافه میگیره میبینمش اعصابم خورد میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خداروشکر گلم برای من ۵ هفته هست ولی فقط ساکش بود خیلی بهم استرس وارد کرد میگفت شاید لک بینی بخاطر سق ...

عزيزم خود دکتر سونو کرده؟؟ 

هماتوم نداشتی؟؟ 

استرس نداشته باش ما اکثرا لکه بینی داشتیم 

و الان فقط ساک و کیسه زرده دیده میشه 

جون جنین اندازه ارزن خب معلوم دیده نمیشه 

به ما هم گفت کیسه زرد و ساک رویت شد 

واقعا تنها گذروندن خيلى سخته من تا مامانم اينا بودن هيچى فكر منفى نداشتم اما الان دو روزه رفتن هى ...

سلام عزيزم خوبی 

الهی رفتن 

عیب نداره جاشون خالی نباشه 

استرس نداشته باش 

علائم قرار نیست هر لحظه و ساعت باهامون همراه باش فکر منفی نکن عزیزم

عزیزم حالا من چند روزه خواهرم و مادرم پیشمن حالم خوبه غذا هم بهتر میخورم کلا اونا اینجان یع بار بالا ...

چرا خرجتو اون میده؟😒فدای سرت باز برای تو خوبه واسه من تا فهمید با بچه کوچیک راهی دکترا شد دوباره حامله شد عقب نمونه😂😂😂😂😂😂😂بیخیال بابا اعصابتو بهم نریز

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزان باز من اومدم بخاطر لک بینیم به دکترم زنگ زدم گفتش سریع بیا موقع معاینه گفتش فقط ساکش هست ...

منم پنج هفته رفتم فقط ساک دیده شد اونم ک دوتا بچه بود یه دونش و دیده بودن هفته هفت رفتم برا تشکیل قلب الکی دکترا استرس میدن نگران نباش عزیزم 

چرا خرجتو اون میده؟😒فدای سرت باز برای تو خوبه واسه من تا فهمید با بچه کوچیک راهی دکترا شد دوباره حا ...

والا نمیدونم چه مرگشه 😅دست خودم نیس اعصابم خورد میشه  حالا خدا رو شکر مامانم پیشمه ارومم  ب مامانم میگم حالا خوبه نمیدونه دوتاس بدونه که سکته میکنه 🤣

سلام عزيزم خوبی  الهی رفتن  عیب نداره جاشون خالی نباشه  استرس نداشته باش  عل ...

نسرین جون حالت خوبه عزیزم  

منکه حالت تهوعم یکم بهتر شده غذا بهتر میخورم 

سلام گلم خداروشکر انشاالله که هر دو رو صحیح و سالم بغل میگیری  دو کیسه هستن؟؟

خیلی ممنون خدادوقلوهاتو حفظ کنه.اره تودوتا کیسه جداهستن.هفته ۶که رفتم رویان گفت دوتا ساک هست ولی یکیش رشد کرده قلبشم تشکیل شده.گفت اونیکی خودش جذب میشه.یعنی اصلا انتظارنداشتم تشکیل بشه.خداروشکر.❤️❤️

ای جانم. توکل ب خدا ان شاالله خوش خبر باشی

توکل به خدا عزیزم.

امیدوارم شمام به زودی با جواب مثبت خوشحالمون کنی.آمین.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم اولیش رو دیدی اونم خط دوم بود ولی کمرنگ تر بود اما بعد نیم  ساعت شایدم کمتر پررنگ شد ❤️❤ ...

عزیزم یادمه قبلا هم بی بی چک زدی گفتی منفی شده ؟

پس مطمئن باش ک این بی بی ها مثبته چون اثر hcgرفته مبارکت باشه مامان خانم حواست هم ب خودت باشه مایعات تا میتونی بخور