2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045864 بازدید | 684486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فریناز جون ممنونم عزیزم خدا تودلیت رو سالم بیاره بغلت  و دوستان عزیزم که به فکرمین قربونتو ...

سلام بروی ماهت عزیز دلممممم. یعنی بند دلم پاره شد پیامت رو دیدم، گفتم آخ جون بالاخره مامان رقیه اومد 😍

ان شاالله خیره عزیزم، باور کن ما هم اندازه تو ذوق داریم زودتر بری سونو و خوش خبر برگردی 🥰

مثل همیشه دعای خیر همه بچه ها بدرقه ی راهت و خدا و اهل بیت حافظ خودت و دردونه هات باشند ان شاالله 🤲⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها ببخشید من ۱۱ روز پیش پریود شدم زودتر از موعد سر عروسی و بدو بدو و سرپا بودن و...

دیروز موعد اصلی پریودم بود امروز همش دلدرد دارم دقیقا عین دلدردای قبل پریود. ینی ممکنه باز پریود بشم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ببخشید من ۱۱ روز پیش پریود شدم زودتر از موعد سر عروسی و بدو بدو و سرپا بودن و... دیروز موعد ...

عزیزم امکانش که هست ولی می‌تونه برای تخمک گذاری هم باشه. اگر پریود شدی از ماه بعد دارو بخور، مثلا از روز سیزدهم پروژسترون شروع کن یا از روز اول ال دی بخور. پریود زیر ۲۰ روز بدن و رحم رو ضعیف می‌کنه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ضرری ک نداره کاش ادامه میدادید ببینید بازم بالا میره یا نه.

آره ادامه دادم ولی با دو ساعت تاخیر امپولام رو زدم.

چون مرکز دیر جواب داد.گفت چون اومده بالا دو روز دیگه ادامه بده.

توکل به خدا

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
بچه ها ببخشید من ۱۱ روز پیش پریود شدم زودتر از موعد سر عروسی و بدو بدو و سرپا بودن و... دیروز موعد ...

شاید میخوایی تخمک ازاد کنی منم موقع تخمک گذاری دلدرد و کمر درد پریودی میگیرم از روز ۱۱ سیکلم شروع میشه تا پانزدهم سیکلم

سلام خوبيبچهزها از ديشب سردرد بدي گرفتم بادخابيدنم خوب نشده 

نميدونم ازون سردردس استرس واقعيه چيه حس ميكنم بدنمم درد ميكنه

اگه كرونا باشه چي؟؟ خيلي خطرناكه؟

چه غلطي كردم مامانم و خراهرمم اينجان الان بايد حرص اوناهم بخورم

اخه من هيججا نميرم دكتر ميرمم دو ماسكه يا سه ماسكه ميرم

امروز تقريبااا موعد سرم اينتراليپيدمم ميشه به اون ربط داشته بااااشه؟؟

دعاكنين خيلي درمونده شدم بيشترم بخاطر جنين ميترسم بعضيااا بخاطر كروناا از دست دادن دارم دق ميكنم🥺