2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
بیا بزن عزیزم  من از دیشب با وجود مریض بودنم فقط سه ساعت خوابیدم🥴🥴 اخه همش میخونم بی بی بعد ...

اختیار داری عزیزم 

درکت میکنم گلم ولی چون چند تا بی بی چک استفاده کردی باید دیگه باور داشته باشی مادر شدی 

شادیتون پایدار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان باز من اومدم بخاطر لک بینیم به دکترم زنگ زدم گفتش سریع بیا موقع معاینه گفتش فقط ساکش هست فعلا جنینی نمیبینه الان ۵ هفته هستم هفته ی آینده وقت داده برای شنیدن قلبش !! بچه ها چند هفته برای صدای قلبش سونو رفتید ؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزان باز من اومدم بخاطر لک بینیم به دکترم زنگ زدم گفتش سریع بیا موقع معاینه گفتش فقط ساکش هست ...

انشاله صدای قلبشم میشنوی بغلشم‌میگیری.

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
رفتي سونو شماااا جوجه هات دوتا شدن؟؟

اره عزیزم رفتم دوتاشم خوب بودن قلباشونم میزد قربونشون برم.شکه شدم انتظار نداشتم آخه دکترگفته بود یکیش رشدنکرده.ولی خداروشکرخوب بود فقط دوروز عقب ترازاون یکیه.😍😍

عزیزم امکانش که هست ولی می‌تونه برای تخمک گذاری هم باشه. اگر پریود شدی از ماه بعد دارو بخور، مثلا از ...

ممنووونم گلم ک جواب دادی. نه شبیه دردای تخمک گذاری نیس. امیدوارم پریود نشم🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره ادامه دادم ولی با دو ساعت تاخیر امپولام رو زدم. چون مرکز دیر جواب داد.گفت چون اومده بالا دو روز ...

ای جانم. توکل ب خدا ان شاالله خوش خبر باشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شاید میخوایی تخمک ازاد کنی منم موقع تخمک گذاری دلدرد و کمر درد پریودی میگیرم از روز ۱۱ سیکلم شروع می ...

عه چ جالب. نه من درد تخمک گذاریم تو ناحیه تخمدان هاست ینی درداااای وحشتناک میگیرم تو تخمدان ها و ترشحات خاص خودش. الان هیچ کدومو ندارم. فقط دلدرد و ی کوچولو کمردرد ک فهلا خداروشکر رفع شده. 

ممنونم ک جواب دادی عزیزم

فاطمه جان انشاءالله به زودی زووووود شما هم بیای خبر خوش بارداریتو‌ بدی

قربووووووونت برم عزیزم😍❤️❤️❤️🥺 ان شاالله .

خدا تو دلی هاتو حفظ کنه عزیزم. چقد این دعا یهوییا میچسبه😍

وقت نشد تایبک بخونم از مامان رقیه خبری نشد؟  🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

صبح اومد گفت ى مشكلى براش پيش اومده امروز نميتونه بره سونو پنج شنبه ميره و مياد خبر ميده

ان شاالله ك خوش خبر باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم