2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
دوستای عزیز و مهربونم 🌹 به نیت همگی و هدیه به امیرالمومنین دعای نادعلی خوندم، ان شاالله که آقا ...

عزيزم خاجت روا بشى و بحق همين دعاى نادعلى دردونه ت رو بسلامت بغل كنى💖💖💖

ان شاالله همه ب مراد دلشون برسن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم بیمه تامین اجتمایی هزینه پانکچروانتقال اینا رومیده؟تکمیلی نداریما

سلام بله عزیزم میده 

برید قسمت مالی نامه برای تامین اجتماعی استان بگیرید بعد ببرید دکتر گزارش عمل رو بنویسه بعدش ببر تامین اجتماعی کل 

مثلا تهران روبه روی پارک لاله تایید کنن کد نازایی بگیر و با مدارک و صورت حساب و... ببر شعبه بیمه همسرت بعد یک‌ی دوماه واریز میکنن 

برای من تاریخ زده بودن چهار ماه ولی 40 روزه ریختن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌منم دقیق نمیدونم‌چون فعلا اون‌ مرکز نرفتم 

عزيزم جدول داره برای تعیین وقت وقت رو انتخاب کن بعد تایید کن برای همون تاریخ ها دکترا هستن دکترت رو انتخاب کن و تمام بعدش برات پیامک میاد 

چجورى گرفتين؟ روندش چيه ميشه توضيح بدى؟ تكميلى داشتي؟

سلام توپیام ها توضیح دادم 

بیمه تکمیلی یک بار بیشتر نمیده تو سال 

منی که تو یک سال سه بار انجام دادم دوباره‌ رو از تامین اجتماعی گرفتم یک بارش از تکمیلی 

ربطی به داشتن تکمیلی نداره 

مهم اینه بیمه تامین اجتماعی داشته باشید 

تا سالی سه بار. هم میده 

سلام توپیام ها توضیح دادم  بیمه تکمیلی یک بار بیشتر نمیده تو سال  منی که تو یک سال سه با ...

سلام عزيزم

مركزى ك من رفتم خصوصيه نسرين جون بايد ازشون فاكتور بگيرم ببرم تامين اجتماعى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم جدول داره برای تعیین وقت وقت رو انتخاب کن بعد تایید کن برای همون تاریخ ها دکترا هستن دکتر ...

نسرین‌جان اون جدول رو‌اصلا برای من‌ نمیاره انگار فعلا سایت مشکل داره چون گزینه ۵ که‌نوشته روز حضورتون‌ رو‌انتخاب کنید پایینش‌باید یه جدول باشه که انتخاب کنیم‌اما نمیاره،‌ خالیه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟ هفته پیش سرکلاژ کردم عزیزم، الان خیلی بهترم شکر خدا فقط یکم از ل ...

وا اون دیگه چیه؟برا چیه؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
الان سرچ کردم دکتر عزت الله ایزدی تخصص ارولوژی داره و بخاطر اسپرم اهدایی میان پیشش ای یو ای انجام ...

چه جالب نمیدونستم برای اسپرم اهدایی هم میرن پیشش ، تو تاپیک امید زندگی چند تا پیام دیدم که کلا آی یو آی انجام میده 

واتساپ آزمایشات شوهرم رو فرستادم گفت همه چی خوبه ،  سونو ۱۳ قاعدگی رو که براش فرستادم گفت  باید میکرو انجام بدی 

با این وجود خدا خیرش بده بعضی پزشکها نسبت به بیمار خودشون هم تعهدی ندارن ولی ایشون با وجود اینکه بیمارش نبودم تلفنی دلسوزانه منو راهنمایی کرد

اول باید بری اسناد پزشکی شهرتون اونجا بهت یه فرم‌میدن. بعد باید فرمو ببری مرکزت امضا کنه بعلاوه یه سری مدارک مثل گواهی جنین شناسی و گواهی پزشک و مدارکی که توضیحات ریز عملت‌ رو اونجا نوشته، همه رو باید از مرکز بگیری و تحویل اسناد پزشکی بدی بعد دو سه ماه پول به حسابت واریز میشه.

این پروسه ای که گفتم واسه بیمه تامین اجتماعی هست ربطی به تکمیلی نداره. اگه تکمیلی هم داری و بخوای هزینه بگیری باید تمام مدارک قبلیتو کپی برابر اصل کنی و بعد ببری تحویل دفتر بیمه تکمیلی بدی.