2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست

سلام دوستان من تو سیکل انتقال هستم لک خیلی جزئی دیدم اندازه یک چهارم عدس  ۲ روز پشت هم. آمپول پروژسترون رو ک زدم دیگه ندیدم ممکنه سیکلم کنسل شه؟؟ دکترم گفته قبل انتقال سونو میکنه. میترسم جنینام از فریز دربیارن بعد بگن نمیشه نگرانم😞🥺

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
سلام دوستان منم الان جواب آزمو گرفتم بتام 1882 باورم نمیشه بعد از 16 سال سختی منم مامان میشم   ...

عزیزم گوارای وجودت‌باشه 😍😍😍 ایشالا صحیح و سلامت بغل بگیری 😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم .ممنونتم.حتما دلیلی داشته که منفی شدم .حکمت خدا رو نمیدونم. عزیزم مشکل من با شما ف ...

دقیقاااا همین طوره عزیزم. الهی بزووودی حکمت خدا با خواسته دلت یکی بشه عزیزم😍

برا منم چون جنینم تموم شد و آزمایش همسرم نسبت ب قبل بدتر شده بود عقب انداختن. ان شاالله ک خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪🤪 الهی بگردم چه استرسی داره واقعا🥺 خداروشکر که آخرش شیرین بود🤩🤩🥰🥰 تازه او ...

اره منم پر خور شدم حسابی 

امیدوارم بعدا برگردیم به وزنمون بعدا 🫢🫢

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان من تو سیکل انتقال هستم لک خیلی جزئی دیدم اندازه یک چهارم عدس  ۲ روز پشت هم. آمپول پ ...

نگران نباش .اگرهم یک درصد کنسل بشه دوباره فریز میکنن.من جنینام ۳تایی بودن از فریز بیرون آوردن دوتا گذاشت.منشی گفت اونم انداختن  بعد رفتم از ازمایشگاه پرسیدم گفتن نه دوباره فریزکردن.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نگران نباش .اگرهم یک درصد کنسل بشه دوباره فریز میکنن.من جنینام ۳تایی بودن از فریز بیرون آوردن دوتا گ ...

این دوباره فریز کردن کیفیت جنین رو نمیاره پایین عزیزم

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.

ما روز انتقال سه نفر بودیم هر سه تامون مثبت شدیم

اولی خانمی بود ک از انتقال اولش ی پسر داشت اینم انتقال دومش بود پنج تا جنین داشت سه تاش موقع ذوب خراب شد دو تا رو انتقال دادن

دومی خانمی بود ک دوازده سال از ازدواجش میگذشت سه تا جنین داشت یکیش موقع ذوب خراب شد دوتاشو انتقال دادن

سومی هم خودم بودم