2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
سلام دوستان منم الان جواب آزمو گرفتم بتام 1882 باورم نمیشه بعد از 16 سال سختی منم مامان میشم   ...

چقد خوشحال شدم خدارو هزار‌مرتبه شکر مادر شدنت‌مباااارک‌عزیزم‌ ایشالا بارداریت بخوبی‌ و خوشی بگذره‌ و زود نی نی تو‌ تو‌ آغوش بگیری🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان منم الان جواب آزمو گرفتم بتام 1882 باورم نمیشه بعد از 16 سال سختی منم مامان میشم   ...

عزیزززززم خیلی خیلی خیلی مبارکتون باشه🎉🎉🎉🎉

خداروشکر

خیلی برات خوشالم🥰 ب امید روزی که بغلش میکنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میترا جان من قصد دارم برم باشگاه.هر چند که بشدت به گرما حساسم اما مجبورم برم تا اندامم بشه مثل قبل.و ...

عزیزم منم میخوام روزی یه ساعت حدود ۵یا۶ کیلومتر پیاده روی کنم.من باشگاه نمبتونم برم چون استرس وزن میگیرم وزنم میره بالا.با پیاده روی راحتم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
همشون خوبه زینب جون ولی به دکترت قبل انتقال بگو جنینارو برات هچینگ کنن حتما اگه راجب هچینگ نمیدونی ...

سلام عزیزم .مدارک انتقالم گرفتم توش هزینه هچینگ هم بوده یعنی انجام دادن.دفعه دوم انجام داده بودن.کلا کیفیت جنینام خوبه.

ان شاءالله این دفعه بشه فقط امیدم به خداست همه روش ها هم برای آروم کردن دل خودمه که بگم هرکاری کردم ولی درکل تا اون نخواد نمیشه.

پسرم هر روز منتظر خواهرش .خدا خودش کمکمومن کنه

به خدا این دفعه اصلا به خانواده همسرم نگفتم چون اونا همش میگن همین یدونه بسه واز این حرفا

حالا مدتی ما درگیر پانکچر وانتقال و..بودیم هی میگن سرسنگین شدین دیروز به خدا کلی حرف شنیدم

گفتم خدایا تو که میدونی وضع ما چیه.قرار هم نیست همه بدونن خودت نظرکن این سالها انتظار ماهم به شادی تموم بشه ودلمون شادباش

منتظرم امام رضا بطلبه بریم پابوسی دلمون پوکید

هرچی خدابخواد راضیی هستیم ولی از تلاشمون دست برنمیداریم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام عزیزان خیلی نگرانم کسی این شرایط  رو داشته؟ از زمان مثبت شدنم یه روز درمیون لک میبینم میترسم خارج از رحمی نباشه 😔احتمال داره بخاطر پروژسترون واژینال استفاده میکنم باشه؟؟ بعد نیم ساعت سوزش و درد دارم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام عزیزم خدارو هزارمرتبه شکر.ان شاءالله ۹ماه خاطرات شیرین ولذت بخش داشته باشی. بهترینها نصیبتون.

واقعا بهترین لحظه زندگی خدانصیبتون کرده

ان شاءالله به حق صاحب این عید بزرگ امير المومنین خدا برات سالم وصالح حفظش کنه.

دست راستت رو سر من  

خیلی التماس دعا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنونم مامان سوفی، ان شاالله مامان شدنت دیگه ۶ تا قرص توی روز ضرر نداره؟

ال آرژنین ضرر نداره عزیزم، بیشتر از ۶ تاش ضرر داره

ولی اگر ۶ تا قرص خوردی فرتیل سی ام نخور چون زیاد میشه

سعی کن پودر پیدا کنی البته

من تا مثبت شدنم ادا مه میدادم

اینم بگم میتونی روزی ۲ تا یا ۳ تا مصرف کنی هرجور خودت راحتی

خوردنش سخته

من زیاد میخوردم چون میترسیدم سیکلم کنسل شه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ای جان عزیزمم، من کلا یکم حافظه م ضعیف شده 🙈 عااالیه عزیزم، نه دیگه اصلا نیاز به تکرار نیست خدا رو ...

اره به منم گفتن ۸ هفته … ایشاالا هرچی خدا بخواد 

مرسی عزیزم‌ ایشالا توهم سرموعد جوجتو بغل بگیری 

شما هم مام بودی فک کنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..