2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
پریشب رفتم سونو قبل از عمل گفت به دختر شبیهه ولی قطعی نیست هنوز چیزی نخر ، یعنی دلم ضعففففف میره برم ...

عزیزم به  وقتش میری میخری ایشالله که سالم بیاد تو بغلت بقیه اش قابل حله

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
پریشب رفتم سونو قبل از عمل گفت به دختر شبیهه ولی قطعی نیست هنوز چیزی نخر ، یعنی دلم ضعففففف میره برم ...

ای جااان عزیزم من پارسال رفته بودم مشهد یه دست لباس نوزادی خریدم رنگش هم زرد گرفتم ک ب دوتا جنسیت بخوره الانم ب شوهرم میگم تو رو خدا بیا بریم یه جوراب بخریم😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ivfکلی داروی هورمونی داره وهزینه ی بالا تقریبا ۵۰ نومن اینا توش ناامیدی داره درد داره بارداریش ...

دقیقا  خیلی کامل گفتی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آخ که یعنی حرف دل هممون رو زدی، یعنی سختیهاش یکی دو تا و یه روز دو روز نیست، وااااقعا اگر مرحله آخر ...

اره بخدا ولی یه عده هم مجبورن برن سراغ جنسیت خیلیاهنوز تفکرشون اینه که اولاد فقط پسر همینا به کسانی که دختر دارن انقدر زخم زبون میزنن که اونا هم مثل ما چاره ای جز این کار ندارن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
اره اون موقع استرس داشتم قلبمم تندتند میزد بعد من هر سری دکتر میرم کلا قبلا فشارم میوفتاد سردرد میشد ...

هموون احتمالا فشار عصبی بوده... خوب میکنی حتما چند روز پشت هم فشارت و بگیر انشاالله که خوبه و خیالت راحتشه😊🤲

تو رو خدا به من بگید چیکار کنم تا فردا پریود بشم...یه عمر دعاتون میکنم

شوید و جعفری بخور مخصوصا شوید یه دسته کامل بگیر بخور. .. 

من یه بار اینطوری شدم شوید خوردم یکی دو روز بعدش پری شدم

سلام بچه ها جواب آزمایش من منفی شد  بازم خداروشکر

اااا اصلا انتظار نداشتم 😔😔😔 خیلی خیلی ناراحت شدم  خدا به دلت صبر بده که واقعا حالت رو درک میکنم ..خدا به دلت ارامش بده نمی دونم چی بگم وان شاالله بهترینها برات اتفاق بیافته و قویتر از قبل ادامه بده و کم نیار 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اااا اصلا انتظار نداشتم 😔😔😔 خیلی خیلی ناراحت شدم  خدا به دلت صبر بده که واقعا حالت رو درک می ...

رادیس تو‌کی میری برای انتقال ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آخ که یعنی حرف دل هممون رو زدی، یعنی سختیهاش یکی دو تا و یه روز دو روز نیست، وااااقعا اگر مرحله آخر ...

هعی ی ی ی ی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزيزميييي ديشب كه نماز رو ميخوندم باورت ميشه همشون به اسم  جلو چشمم ميومدن تازه كاربريشون رو يا ...

من خیلی در موندم نه وقتی برام مونده

و نه شرایط ادامه دادن فقط ازتون میخوام 

دعا کنین خدا معجزه کنه برام

اگر تمام زندگیم بفروشم بازم سنم ۴۷سال که برای تو گور خوابیدن خوبه.😭😭

در حرم مطهر آقا جان مان علی بن موسی الرضا ع ب یادتون هستم. امروز اولین زیارتم رو ب نیابت از همه خانومای دلشکسته مون رفتم.الهی ک بزودی زود ب حق امام رئوف چراغ خونشون با اومدن نی نی های گل شون پر فروغ تر بشه😍

ب نیابت مامانای باردار و مامانای فارغ مون. الهی که همه شون بارشون رو صحیح و سلامت زمین بذارن و خیر و برکت از قدم فرشته هاشون ب زندگی شون نازل بشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱