2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
@معجزه_97 ااای جااانم دست گلت درد نکنه عزیزم❤️❤️ خیر و برکت سرازیر بشه تو زندگیت الهی

عزيزميييي ديشب كه نماز رو ميخوندم باورت ميشه همشون به اسم  جلو چشمم ميومدن تازه كاربريشون رو يادم نبود يخانم رو ميگفتم خدااااياا همون كه ميگفت همه علايم رو داشتم مامان اينا همه ميگفتن مثبتم ولي منفي شدم فك كنم حنان يا هاني جون بود همونووو ميگم ديگه  بعد نماز هرچي تو ذهنم بود رونوشتم

عبدالواحد سر نماز يادم بود اينجا يادم رفته بنويسم

يا راديس و پاپيون سفيد 

اونايي كه مثبت شدن شوره شروين٠٠٠٠

حتي اونايي كه بچه هاشون بدنيااا مثل 

چيكا و ماشالا و٢٤٨

ان شالله خود خداااا كمك كنه منتظرااااخصوصاااااا مامان اولياااا دامنشون به فرزند سادم و صالح سبز بشه بحق امام جواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین کاری که کردم عکس گرفتم برای شماها فرستادم و خواستم باشما درمیون بزارم بسکه همتون گلید 🥰💖💖💖 ...

سلام عزيزم مبارک به سلامتی انشاالله 

مامان خانم عزیز انشالله که با بتاي خوب خوشحالمون کنی 

براشون آیت الکرسی میخونم هر روز، ان شاالله که دامنشون به اولاد سالم و صالح سبز میشه 🤲🌹

ان شااااااااااالله

قشنگ ياد درماندگي خودم ميفتم وقتي تو اين پروسه وارد شدم فقط ميگم خداياااااااا امتحان اين بندگانت فقط درين حد باشه كه با اين شرايط ميخان باردار بااااشن

ديگه توروخداا توهمون انتقال اول وفوقش دوم دلشووووووووون رو شاد كن

دیشب میگفتم نمیزنم ول کن الکی استرس میگیرم بچه ها راست میگن ولی منی که تا نه ده بیدارنمیشم هفت و رب ...

عزیزم مبارکت باشه چه خوشرنگه نکنه دو قلو انقدر زود رنگ داده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ساعت ۷ونیم صبح بیدار شدم پروژسترون بزنم دیدم خونریزی دارم قهوه ای بود ولی زیاد بود دیگه سریع به جای ...

من از بعد انتقالم نهایت حمام که رفتم شده باشه ۷ دقیقه اونم رو صندلی نشسته بودم بعد خونریزی ۵ دقیقه هم نمیشد اونم دیر به دیر موهام بسرم می چسبید. یه چند وقت مراعات کن تا جای بچه محکم بشه موهام  رو هم کوتاه کرده  بودم

خدایا شکرت
ببخشید شما از روز انتقال تا ۱۴ روز بعدش هم امپول و هم شیاف پروژسترون استفاده کردید ؟بعد از مثبت شدن ...

من فقط یک امپول داشتم روز  ۲۷ انتقال خونریزی هماتوم داشتم. شد یک امپول و ۳ تا شیاف هفته ۱۲ آمپول قطع شد شیاف ها هم به نوبت کم شد چون تو ادرام یک مقدار خون بود یدونه شیاف تا الان ادامه داره. هفته ۳۶ قطع میشه. انوکسا رو هم دارم هر روز میزنم. نه عزیزم مثل بارداری طبیعی نیست  خیلی مراقبت بیشتری میخواد من از اول استراحت مطلق نبودم ولی کار سنگین هم نکردم. باز خونریزی هماتوم داشتم

خدایا شکرت
جنینایی که به من انتقال دادن یکی آ.ب و دوتا بی بودن که هرسه تاشم گرفت..‌.یادمه وقتی ازشون پرسیدم راج ...

دکتر خودم اصلا این حرفو نمیزد  دکتر مشایخی ماماش  هم میگفت خوبه. دکتر شیوا اینو بهم گفت. منم اصلا آ نداشتم.  پناه بر خدا. واقعا اینجا می بینم خواست خدا بالاتر از هر چیزی هست. خواست خدا باشه همه قوانین زیر و رو میشه

خدایا شکرت