2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها جواب آزمایش من منفی شد  بازم خداروشکر

وای تمناااااا

دروغ میگی؟؟؟؟😭😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم میخوام امروز برم فرتیل سی ام برای ضخامت بخرم دو دل شدم ؛ واسه ضخامت تاثیر داره ؟ کسی تجربه داره 

میگم حالا ۸۰۰ به بالا پولش بدم شاید تاثیر نداشته باشه 

اون روز یکی دوستان میگفت برام  تاثیر داشته نمیدونم کی بود

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

تمنا جان عزیزم ناامید نشو هنوز وقت داری قوی تر ادامه بده یاد خودم افتادم اذر ماه انتقال اولم منفی شد حالت و درک میکنم عزیزم انشاالله بیایی و خبر مادرشدنت و بدی همینجا🤲❤️🌹💖

عزیزم نمیدونم چی بگم.

❤️

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
دوستان گلم میخوام امروز برم فرتیل سی ام برای ضخامت بخرم دو دل شدم ؛ واسه ضخامت تاثیر داره ؟ کسی تجرب ...

عزیزم از دکترت بپرس.شرایط متفاوته

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
دکتر من تقریبا  ۱ ماه است که در دسترس نیست شما بودی این قرص رو استفاده کردی؟

نه.من استفاده نکردم

دوستان من قرار بودسیکل نچرال انتقال جنین بدم هرماه تخمک گذاری دارم این ماه که قراربود بعد تخمک گذاری جنین انتقال بدم حالا تخمک گذاری نکردم🥺🥺 خیلی داغونم این همه با بدیختی سرم ای وی ای جی زدم ماه قبل خراش رحم دادم حالا تخمک ازاد نکردم

تمنا جان عزیزم ناامید نشو هنوز وقت داری قوی تر ادامه بده یاد خودم افتادم اذر ماه انتقال اولم منفی شد ...

قربونت برم این چهارمین انتقالم بود و آخریش

دیگه ای وی اف و بوسیدم گذاشتم کنار

همسرم دیگه اصلا همکاری نمیکنه...

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
قربونت برم این چهارمین انتقالم بود و آخریش دیگه ای وی اف و بوسیدم گذاشتم کنار همسرم دیگه اصلا همکا ...

😭😭😭

الهی بگردم

خیلی دلمو خوش مرده بودم واسه مثبت شماها

و واقعا اسمتون همش سر زبونم بود🥺

قطعا ی حکمتی هست و خدابهترین تقدیر رو براتون در نظر داره

چندسالته؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان گلم میخوام امروز برم فرتیل سی ام برای ضخامت بخرم دو دل شدم ؛ واسه ضخامت تاثیر داره ؟ کسی تجرب ...

عزیزم من استفاده کردم و مثبت شدم اما در مورد ضخامت نمیدونم چون من قبلا توی سونوهام ضخامتم همیشه اوکی بود

😭😭😭 الهی بگردم خیلی دلمو خوش مرده بودم واسه مثبت شماها و واقعا اسمتون همش سر زبونم بود🥺 قطعا ...

نمیدونم چ حکمتی داره

دل سپردم ب حکمتش

۳۴ سالمه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵