2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046091 بازدید | 684498 پست
قربونت برم این چهارمین انتقالم بود و آخریش دیگه ای وی اف و بوسیدم گذاشتم کنار همسرم دیگه اصلا همکا ...

راضی میشه عزیزم به امید خدا شرایط مناسب تری براتون پیش بیاد و به آرزوت برسی چرا که نام زیبای مادر برای شما تمنا خانم گل زیباترین نام هست ، دلتو بسپار به خودش 

دکتر من تقریبا  ۱ ماه است که در دسترس نیست شما بودی این قرص رو استفاده کردی؟

سلام عزیزم من استفاده کردم باید یک ماه استفاده کنی تا سونو بدی تاثیرش ببینی من هفته آخر روزی ۶تا میخوردم.ولی شما همون۳تا بخورباغذا.ان شاءالله تاثیرمثبت ببینی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها جواب آزمایش من منفی شد  بازم خداروشکر

سلام تمنا جون.بهتری عزیزم 

ناراحت شدم واقعا

خدابرات لهتربنها گذاشته نا امید نشو ومحکم تر وبا ارادی قوی دوباره ادامه بده

مطمئن باش نتیجه مثبت میگیری به زودی

عزیزم بعدش پروژسترون نخوردی؟ چند روز استرادیول خورده بودی و روز چندم پریودت قطع کردی؟ معمولا استرا ...

نه عزیزم .ضخامتم به حد نرمال نرسید .روز ۱۷ قطعش کردم.

هر چی گرمی میخورم نمیاد خیلی مهمه امروز فردا پریود بشم...زیر شکمم درد داره حتی😔😔😔

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

سلام دخترا خوبین من دیروز پری شدم خیلی شدید وحشتناک بود.الان خیلی کم شده در حد لک بینی

از صبحم پاهام ازساق تا پایین ورم کرده  

تو رو خدا به من بگید چیکار کنم تا فردا پریود بشم...یه عمر دعاتون میکنم

طبیعی پریود بشین که خیلی بهتر هست 

زعفران دم کرده که رقیق نشه 

چای دارچین 

ولی اگر بازم هم موعدتون نزدیک نباشه گاهی اوقات چند روز طول میکشه تاثیرش رو بذاره 

حتی کسانی که پریودشون به تعویق افتاده و پروژسترون تزریق می کنند ممکن هست تا یه هفته بعد تاثیرش رو نشون بده

نه عزیزم .ضخامتم به حد نرمال نرسید .روز ۱۷ قطعش کردم. هر چی گرمی میخورم نمیاد خیلی مهمه امروز فردا ...

عزیزم باید چند روز پروژسترون میخوردی، الان ممکنه پریودت کامل نیاد حالت لکه بینی باشه، اگر میخوای دوباره اقدام کنی برای انتقال به نظرم یه دوره دیگه صبر کن چون عملا این سیکلت رحمت ریزش کامل نمیکنه، اگر هنوز لکه بینی نداری حداقل ۴ روز پروژسترون بخور تا رحمت کامل بریزه برای انتقال آماده بشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستای قشنگمممم مرسی بابت همراهی و همدردی تون

مرسی بابت تمام این مدت ک کنارم بودین و با جون دل راهنماییم کردین..مرسی ب خاطر وجودتون..ب خاطر دعاهای خیرتون..خیلی دوستتون دارم مثل خاهر...خدا رو قسم میدم ب حق همین روزها و شب‌های عزیز..خدارو قسم میدم ب حق مهربونی و کرمش..دلتون رو با فرزند سالم و صالح شاااد کنه و فرشته هاتون رو صحیح و سلامت بیاره بغلتون..

تو این مدت خ سختی کشیدم..اما ناامید نشدم و دوباره ادامه دادم..یا علی گفتم و شروع کردم..تمام سختی‌هارو ب جون خریدمم..اما خوب خدا نخاست...گریه هامو کردم..غرهامو زدم..

شاید ی روزی ی وقتی ی جایی خدا برای من هم معجزه کردو بعد از ۱۴ سال منم طبیعی باردار شدم..خسته ام خ خستهه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم باید چند روز پروژسترون میخوردی، الان ممکنه پریودت کامل نیاد حالت لکه بینی باشه، اگر میخوای دوب ...

اگ کامل نریزه چی میشه؟؟؟ من فکر کردم استرادیول مثل پروژسترونه..اخه منشی دکتر گفته بود احتمالا خونریزیت زیاد بشه😐 

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡