2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا از دست تو و گل پسرت 😂😂😂 نمی‌دونم والا، حالا به دکترت بگو ببین نظرش چیه، ولی به نظرم با هم ...

ان شالله فردا عملت به سلامتی پیش بره. تا یک هفته استراحت داری بعد خیالت راحت میشه

خدایا شکرت
فهمیدی به منم بگو منم ناشتام بالاس. یکسال قبل بارداری هم رژیم قندی داشتم درست نمیشه😶

عزیزمممم...شوره جااان..خدارو صد هزار بار شکررررررر دیگه آخرهای راهی😍😍😍😍😍😍

الهی ب حق فاطمه زهرا زایمان خوب و راحتی داشته باشی و معجزه ی قشنگت رو صحیح و سالم بغل بگیری💚💚🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
انا جون ۳ هستش تیروئیدم پس برم دکتر غدد  با توجه به اینکه سیکلای انتقالم همیشه روزی یه دونه لو ...

عزیزم یعنی لوو نداری؟ 

مگه لووتیروکسین رو قطع کردی قبلا داشتی و قطع کردی؟ 

معمولا بخوری باید ادامه بدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فهمیدی به منم بگو منم ناشتام بالاس. یکسال قبل بارداری هم رژیم قندی داشتم درست نمیشه😶

ناشتا شما چنده؟؟ مثلاا من طول هفته پيش٨٠ ام بوده ولي ثابت نميمونه تقريبا سه هفتس رژيمم امروز شده٩٦😒فردا ميرم ببينم چي ميگه

بعد غذا شماهم از ناشتات كمتره؟

میخام معجون گرده نخل و ژل رویال با عسل برای خودمو شوهرم درست کنم کسی از مقدارش میفهمه چند گرم از هر ...

عزیزم اگه طبعتون گرمه خواهشا احتیاط کنین خصوصا همسرت نزنین اسپرم رو داغون کنین... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزمممم...شوره جااان..خدارو صد هزار بار شکررررررر دیگه آخرهای راهی😍😍😍😍😍😍 الهی ب حق فاطمه زهر ...

ان شالله ممنون عزیزم. ان شالله بزودی بیای خبر بارداری بدی 😍

خدایا شکرت
ديدم عزيزم اگه ميتوني سركارنرو مرخصي بگير يكم استراحتتو بيشتر كن دكتر راجع به اسپرين و انوكسا نظري ن ...

فرهنگی هستم شکر خدا خوبه الان خونه هستم 

انوکسا رو گفته بزنم البته فقط چند روز لک داشتم دکتر هم گفت استراحت داشته باش

مرسی عزیزم از راهنماییت  موندم چرا دکتر اهمیت نداد خودمم یهو یادم افتادم اینجا بپرسم

عزیزم گاها از قلم میفتن.... 

برا همین همیشه سعی کن قبل رفتن همه چیو بنویسی و داروهای قبلتم چک کنی که ادامه میدی یا نه.... 

ناشتا شما چنده؟؟ مثلاا من طول هفته پيش٨٠ ام بوده ولي ثابت نميمونه تقريبا سه هفتس رژيمم امروز شده٩٦😒 ...

برای من ۹۵ تا ۹۸ بود من از اول بارداری غذا خوردنمو مراعات کردم. مرز آمایشگاهی که میرم ۱۱۵ بود. بعد صبحانه و ناهار مرزش ۱۲۰ بود من از ۹۸ تا ۱۰۵ بودم. مثلا با لوبیا پلو بالاتر میرفت ماهی داخل فر ۹۸ میشد

خدایا شکرت
ان شالله بسلامتي بااااشه🤩احتمالا قبول كنه چون چيز خاصي نيس،مگر رو مود بي اعصابيشون باااااشه😅😑

اره از همین میترسم 😖🤪 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...