2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
آره بله چاره ای نداریم جز تحمل  سحر جان سرکلاژ رو تو بیمارستان انجام میدی؟  جسارتا هزینه ...

بله عزیزم بیمارستان، فکر کنم کلا فقط بیمارستان انجام میشه، والا گفتن ۷,۵ علی الحساب فقط هزینه عمل، حالا با بستری و چیزای دیگه احتمالا تا ۱۰ تومن برسه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که مثبت هستین و مامان شدین براتون آیت الکرسی میخونم 😍😍😍

قربون دل مهربونت عزیزم 😍

مرسی ..چقدر لطف میکنید.. الهی ب حق این روزای عزیز دلت ب زودی زوووودددد شاد بشه و دامنت سبززز🤗🤗💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عاره من استرس ميگيرم بيشتر ميشه حالت تهوعم تو حالت عاديم واي بحال بارداري🥴 ان شالله بعد سر كلاژ & ...

ای خدا از دست تو و گل پسرت 😂😂😂

نمی‌دونم والا، حالا به دکترت بگو ببین نظرش چیه، ولی به نظرم با همین رژیم کنترل میشه تا آخرش ان شاالله 🤲🌹

ممنوووونم عزیزم، با دعای خیر شما ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه بابا همسرم خودش میگه از بیرون بگیر ولی غذای بیرونو اصلا نمیتونم بخورم ⁦☹️⁩ نمی‌دونم چی میزنن توی ...

دستشووون درد نكنه ان شالله توهمين يهفته كه استراحتي هم جفتت اومده بالا هم هماتومت جذب شده

واي منو ميگي الان بگي كوفت دلم ميخخاد😂😂😂چرانميتوني عاخه🥺😀

حالا سر پسرم تو بگو يمورد هوس كنم اصلااا، الان  اون روز همسرم گفت سمنووو چي خوبه يا بد؟ الان ده روزه سمنو تو مخ منه😅

فکر و خیال هماتوم رهام نمیکنه کااااش چشمامو میبستم و باز میکردم بچه ها بغلم بودن  این ای وی اف ...

عزیز دلم نگران نباش مامان خانمی💚💚🤗🤗

خدا خودش داده..خودشم مراقب فرشته های قشنگت هستتت 

انشاالله این دوران رو ب سلامتی بگذرونی و صحیح و سلامت بغل بگیریشون😍😍

برای آرامشت آیه الکرسی خوندم

تیروئیدم ۳ هستش که تو رنج نرماله دکتر قبلا بهم گفته بود برای انتقال باید زیر ۲ونیم باشه ب نظرت برم د ...

نه عزیزم اثر بدی نمیذاره.... 

اما قبل انتقال بهتر پایینتر بیاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم نگران نباش مامان خانمی💚💚🤗🤗 خدا خودش داده..خودشم مراقب فرشته های قشنگت هستتت  انش ...

قربونت برم تمنا جان ممنون الهی که هر چی از خدا میخوای بهترینشو بهت بده خیلی سختی کشیدم تا به اینجا رسیدم 

عاره من استرس ميگيرم بيشتر ميشه حالت تهوعم تو حالت عاديم واي بحال بارداري🥴 ان شالله بعد سر كلاژ & ...

فهمیدی به منم بگو منم ناشتام بالاس. یکسال قبل بارداری هم رژیم قندی داشتم درست نمیشه😶

خدایا شکرت
بجز ایمنی انعقادی و اسپرم شوهرم دیگه چه آزمایشاتی هست؟؟

کاریوتایپها.... 

دی اف آی اسپرم

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بجز ایمنی انعقادی و اسپرم شوهرم دیگه چه آزمایشاتی هست؟؟

اینا آزهای تکمیلی منه که بعد دو تا منفی دکترم نوشته برا من و همسرم.... 

https://www.instagram.com/p/CfYfCVPIQEq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

قربونت برم تمنا جان ممنون الهی که هر چی از خدا میخوای بهترینشو بهت بده خیلی سختی کشیدم تا به اینجا ر ...

ععزیزمی..میدونم..هممون درکت میکنیم با جون و دل..میفهمیمت.. خدا پاداش اون همه سختی و صبوریتو با دو فرشته ی سالم و صالح داده..پس بسپار ب خودش و نگران نباش