2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
دوستانی که به سلامتی باردار هستید از چه زمانی به دیگران ( به جز خانواده ی خودتون) گفتید ؟

من از وقتی مامانم اینا فهمیدن و قرار شد بیان پیشم بقیه هم فهمیدن😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خب الهی شکر عزیزم  من خیلی تلاش کردم شوهرم بهتر بشه کلا بیخیال این جنین بودم حتی داروامو گرفتم ...

منم دکترم گفت ب نظرم دوباره پانکچر کن چون گریدشون بی بود

اما گفتم فعلا توکل میکنم بخدا و باهمین دوتا انتقال انجام میدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من دیروز زعفران خوردم

امروز لکه بینی اوایل پریود دارم

قراره اگ خدا بخواد برم برا انتقال...

بنظرتون اشتباه کردم؟ ضخامتم کم میشه؟؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام عزیزان من دیروز زعفران خوردم امروز لکه بینی اوایل پریود دارم قراره اگ خدا بخواد برم برا انتقا ...

عزیزم نباید چیزای خیلی گرم و قاعده اور بخوری باعث کم شدن ضخامت میشه البته قبل پریود و موقع پریودی

شما سونو داپلر رفته بودی؟فرقش با سونوی معمولی چیه؟واینکه تزریق داره؟

والا من تمام سونوهامو زده داپلر، نه تزریق که نداره ولی فکر کنم یه داپلر داریم یه کالر داپلر، که داپلر میشه همون سونوی معمولی کالر داپلر میشه سونوی رنگی سه بعدی. یک بار قبل انتقال سه بعدی دادم که رحمم رو بررسی کرد مابقی داپلر ترانس واژینال بود. البته بازم مطمئن نیستم، طبق تجربم دارم میگم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزان من دیروز زعفران خوردم امروز لکه بینی اوایل پریود دارم قراره اگ خدا بخواد برم برا انتقا ...

نه عزیزم نگرانش نباش، زعفران خیلیییی زیاد مثلا یک گرم در لیوان حل کنی بخوری خطرناکه که اونم برای بارداری خوب نیست، از الان به بعد دیگه هیچ نوع دمنوش گیاهی نخور اصلا.

اکرم جان منم فعلا خونه مادرم هستم ، دیروز مهمون اومد تا غروب اونجا بودن و دیدن که منم چقدر مراعات می ...

اشکال نداره عزیزم بقیه خوشحال میشن من اول ب دوستم گفتم گفتم ب بقیه نگو از بس خوشحال بود ب بقیه دوستام گفت منم حرص میخوردم از اونور هم فقط ب خواهر برادرا گفتم  بهشون سپردم ب کسی نگن فعلا تا حداقل غربالگری برم یهو مادر شوهرم همه جا. رو پر کرد شوهرمم ناراحت شد گفتم اشکال نداره از خوشحالیشون بوده الانم خدا رو شکر قلبشون و شنیدی دیگه دوقلو بودنشون و نگو ب کسی دیگه ممکنه موقع سیسمونی دیدن یا از شکم بزرگت بفهمن ک دیگه مهم نیس الانم دیگه نگران نباش

از اونور هم فهمیدم باردار تو فامیل زیاده خوشحال شدم گفتم دوقلو های من ب چشم نمیاد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
شما سونو داپلر رفته بودی؟فرقش با سونوی معمولی چیه؟واینکه تزریق داره؟

عزیزم اینجا کامل توضیح داده راجب انواع سونوگرافی 

https://www.drvahabaghai.com/fa/article/88/سونوگرافی_داپلر_چیست

نخور هر چی خونریزیت کمتر باشه ضخامت رحمت بهتره دیگه نخور چیزی

والا من تمام سونوهامو زده داپلر، نه تزریق که نداره ولی فکر کنم یه داپلر داریم یه کالر داپلر، که داپل ...

آهان ممنون خواهر از اطلاعات خوبت ❤️😘چون واسم سونو نوشته زنگ زدم وقت بگیرم گفت همون داپلره ولی تو نسخه ننوشته داپلر

من از وقتی مامانم اینا فهمیدن و قرار شد بیان پیشم بقیه هم فهمیدن😂😂😂

🤣🤣 از دست این مامانا یعنی خیلی مامانم و نگه داشتم ک نگه ب عمم ک تا دیروز دووم داشت بعد ک گفته اونم گفته دختره منم حامله اس 🤣😅