2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که به سلامتی باردار هستید از چه زمانی به دیگران به جز خانواده ی خودتون گفتید ؟

سلام ماهک جان خوبی گلم نی نی خوبه 

من چون اومدم خونه مادرم خاله دایی عمه عمو فهمیدن 

ولی دوقلویی رو به کسی نگفتم فقط دوتا پدر و مادرا میدونن 

عزیزم دوستم فقط یه جنین داشت حتی دکترش گفته بود شانست کم هست طبق گفته ی خودش  کیفیت جنین هم منا ...

خب الهی شکر عزیزم 

من خیلی تلاش کردم شوهرم بهتر بشه کلا بیخیال این جنین بودم حتی داروامو گرفتم دوباره پانکچر بشم ولی قسمت نشد که بشه خدا برام بخواد ان انشاءالله و بگیره توکل بخدا 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
دوستانی که به سلامتی باردار هستید از چه زمانی به دیگران ( به جز خانواده ی خودتون) گفتید ؟

من فعلا حامله نیستم ولی انشاله اگه بارداریم مشخص بشه ۳ماه بعد میگم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
دوستانی که به سلامتی باردار هستید از چه زمانی به دیگران به جز خانواده ی خودتون گفتید ؟

من دکترم هفته دیگه بهم نوبت سونو داد که مدل اناجان حساب کردم شیش هفته و چند روزمه انشاالله جنین و ببینم میگم انشاالله که قلبم تشکیل شده باشه

دوستانی که به سلامتی باردار هستید از چه زمانی به دیگران ( به جز خانواده ی خودتون) گفتید ؟

والا بعد سونو قلب همه فهمیدن تازه جالبه ب جز من چهارتا باردار دیگه هم هستن تو فامیل 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
والا بعد سونو قلب همه فهمیدن تازه جالبه ب جز من چهارتا باردار دیگه هم هستن تو فامیل 

اکرم جان منم فعلا خونه مادرم هستم ، دیروز مهمون اومد تا غروب اونجا بودن و دیدن که منم چقدر مراعات میکنم تو راه رفتن و...

فکر کنم قیافه ام هم مشخص هست ، دیگه فهمیدن و کلی خوشحال شدن 

قسمشون دادم فعلا به کسی نگن ، اونم در جواب گفت والا امشب به کل فامیل و دوست و آشنا این خبرو میگم 

همش میگم کاش دیروز نیومده بودن

میبینین بالاش کلا خالیه،چیکار کنم

عزیزم با چند تا ضربه بزن هوا بیاد انتهای سرنگ ، مواد رو که تزریق کردی یکم از هوا رو هم بزن که مواد از زیر پوستت نزنه بیرون، اون هوا برای اینه که مواد هدر ندره و تا قطره آخر تزریق بشه، نیاز نیست هواگیری کنی نیازی هم نیست همه هوا رو تزریق کنی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی؟من انوکسا جدیدم و که گرفتم نصفش هواس چیکار کنم بزنم یاهواگیری کنم؟!!!!

من خودم میزدم هواشو نمیگرفتم همینطوری میزدم کبودی میداد،ولی همسرم برام میزنه هواشو میگیره و کبودی نمیده،حالا نمیدونم به خاطر هوا کبودی میده یانه