2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
دوستان کیا آسپرین میخورن؟؟؟  من دیروز دکترم (پریناتولوژی) گفت زیر ده هفته آسپرین نمیدم  ...

سلام عزیزم

خدااااروشکررررر ک هماتومت جذب شده 🤲🏻🤲🏻😍😍😍

ان شاالله بقیه بارداریتو بدون مشکل سپری کنی و جوجه های نازتو بسلامت بغل بگیری

چرا اختلاف تیکرمون زیاد شد؟ دو روز اختلاف داشتیم که🤔🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاا اینو تو پیج خارجی دیدم  جنین ده هفته تو رحم مادر لا حول و لا قوه الا بالله😢😢  ...

سبحان الله😍😍😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببين من كلا شانسي براي چكاب با لباف نوبت گرفتم وقتي رفتم ديدم همه بشدت راضين انگار دلم عاروم شد رضاي ...

اصل اون  رضایتیه ک‌ خودت داشتی و مریضایی ک اونجا دیدی راصی ان وگرنه تو همین سایت یه سریا فقط سرچ میکنن اسم یه دکترو حالا یا رقیبشن یا هر چی بعد نظرای چرت و پرت میذارن تا نظراتشون هم خیلی ترسناکه خیلی تجربه ی ترسناکی از دکتر میگن در صورتی ک تو رفتی پیش دکتر همچین چیزی ندیدی بعد کاربریشون و نگا میکنی کلا یه پست گذاشتن ک همینه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان کیا آسپرین میخورن؟؟؟  من دیروز دکترم (پریناتولوژی) گفت زیر ده هفته آسپرین نمیدم  ...

سلام عزیزم خوبی حالت تهوع ات چطوره قرص هم بهت داد ؟

خدا رو شکر که هماتومت رفع شد خیالت از این بابت راحته 

دوستان من هنوز ترشح خیلیییییی کمرنگ دارماااا قهوه ای نیستااا شیری رنگه جوریه که صورتی هم نمیشه گفت

خوب اشکال نداره ترشح خیلیا داشتن. من نداشتم بعد میگم درد پریودی با بارداری یکیه نگران نباش استراحت کن 

عزیزم من از روز انتقال داشتم هنوز هم دارم، اکثرا داریم هممون مگر بخاطر خونریزی قطع بشه. ولی خب حتما ...

سلام سحر جانم 

منم خونریزیم قطع شده و هماتوم هم ندارم 

دکتر رویان گفت بعد از خوب شدن هماتوم و نداشتن لکه بینی بخور 

دیروز از این دکتر پرسیدم گفت من زیر ده هفته به هیچ عنوان تجویز نمیکنم 

چون احتمال شکاف کام وجود داره 

🤷🤷🤷

سلام عزیزم خدااااروشکررررر ک هماتومت جذب شده 🤲🏻🤲🏻😍😍😍 ان شاالله بقیه بارداریتو بدون مشکل سپر ...

سلام عزيزم 

ممنونم فریناز جان 

خودت خوبی، تو یکی از پیام ها دیدم لکه بینی داری 

استراحت کن جذب میشه عزيزم 

من رفتم سونو هفته نی نی ها تغییر کرد 

حالا تا سونو ان تي همین بعدش دقیق میشه