2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
به من نگفتن و خودمم نفهمیدم جنینام بلاست بوده یانه. ۲ تیر۵شنبه بودساعت ۳ اینا تخمک کشی شدم و شنبه ا ...

بله عزیزم احتمال خیلیییی زیاد بلاست و یا کامپکت بودن. ذهنت رو درگیر این چیزا نکن بچه ها با جنین ۲ روزه هم مثبت شدن شکر خدا 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم سرکاره اخه نمیتونه بیاد  سیب زمینی با تخم مرغ اب پز بخورم؟

اتفاقا من هفته ای دو سه شب این غذا رو میخوردم، خیلی هم عالیه نوش جانت، کنارش اگر یه سالاد یا سبزیجات دیگه هم بخوری که دیگه عالیه.

از دستشون البته ب خاطر دل مهربونشونه ولی شوهره منکه اصلا خسیس نیس ولی خوب خودشون معذبن 

شوهر منم اينقدر خوبه ك حتى از پسرشون بيشتر دوسش دارن

و هرشبم دست پر مياد اما آره اون طفليا معذبن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

من فدای تک تک شما بشم برین بخوابین

خودمم از استرس پادرد گرفتم

گفت حاضرنشده

نهایت تا۶ حاضرمیشه

میدونم منو دعامیکنید

دوستون دارم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم هفته چند هستی و دلیل سرکلاژت چیه؟ منم چهارشنبه همین هفته باید سرکلاژ کنم‌.

سرویکس ۲۷

تقلب رسوندما!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 بچه ها میگم این که توسینه منه قلب نیست دوتاماهبچه هستن دارن کارمیکنن.والا     هلا ...

ای خدااااا چقدر لفتش میدن ، دو ساعته خوابیدم رو تاپیک تا جوابت بیاد 😁😁🙈🙈🙈🙈

بچه ها میگم این که توسینه منه قلب نیست دوتاماهبچه هستن دارن کارمیکنن.والا     هلا ...

والا بجز تو ماهم هلاك شديم😆😆

ميخوان آپلو هوا كنن مگه

ى ازمايش دو ساعته چيكار داره؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واااای من عروسی میخوااااام 😭😭😭 امشب عروسی پسر داییمه مامانم اینا الان آرایشگاهن من باید بشینم تو ...

واییی خواهر منم خونه نشین شدم خدارو شکر کن درد نداری من دارم از درد وخونریزی میمیرم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
الهی بگردم زینب جان ناامید نباش عزیزم انشاالله همین دوتا جنین میچسبن به دلت و میشن چشم و چراغ خونت.. ...

اره من بودم

به خودشم كامل گفتم وضعم چى بوده

بشین برامن دعاکن بازم خونریزی وهمون دردم شروع شده دارم میمیرم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
واییی خواهر منم خونه نشین شدم خدارو شکر کن درد نداری من دارم از درد وخونریزی میمیرم

🥺🥺🥺

تاكى خونريزى دارى؟ مطمئنى اون يكى داره سقط ميشه؟ هماتوم نيست؟

خداى نكرده برات ضرر نداشته باشه اگر خونريزيت زياده