2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
ببين بايد تماما مثل قبل رعايت كنيد ان شاالله ك بسلامت بريد و برگرديد امام رضا خودش پناهتون💚💚💚 ...

ممنونم . باشه چشم.

قربونت برم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم خب واس تو بلاست بوده مال من که نبوده تازه فک کنم نخواستن من ناراحت شم میگفتن جنینت خوشگله😢

دو تا جنین خواهرشوهر منم که یکیش گرفت بلاست نبوده همه چیز به خواست خداوند بستگی داره وگرنه طرف 3 تا بلاست گرید آ انتقال میده بازم منفی میشه از اونور یکی 3 روزه گرید بی یا سی انتقال میده مثبت میشه... فقط از خدا بخواه و توکل کن

الهی بگردم زینب جان ناامید نباش عزیزم انشاالله همین دوتا جنین میچسبن به دلت و میشن چشم و چراغ خونت.. ...

زی زی چرا هرچی میگفتم جنین کیفیتش خوبه گفتن اره اما کیفیت نگفتن فقط گفتن خیلی خوشگلن 😪فک کنم نمیخواستن ناراحت شم 😔

خیلی دعا کردم خیلی زیادددد خیلی 

هرچی خواست خدا باشع نمیدونم چرا تخمک ام بالغ نیس

بچه ها ممنون از همتون  تنهام و کسی نیس بهم برسه  چی لخورم غذاا که بتونم خودم درست کنم&nb ...

سیب زمینی ابپز کن بخور الان سوپ ماهیچه غذاهای ابپز  ک زیاد اذیت نشی سرپا وایسی ب همسرت بگو گوشت و فیله مرغ بگیره کبابی کن بخور یا شوهرت کباب کنه برات 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دقيقا مثل مامان و باباى من حرفشون ديگه بعد از ى هفته موندن همينه بابام ب مامانم ميگه من برم تو بمو ...

از دستشون البته ب خاطر دل مهربونشونه ولی شوهره منکه اصلا خسیس نیس ولی خوب خودشون معذبن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها ممنون از همتون  تنهام و کسی نیس بهم برسه  چی لخورم غذاا که بتونم خودم درست کنم&nb ...

عزیزم غذاهایی درست کن که نیاز نباشه بالا سرش زیاد وایستی.... 

یعنی خودشون بپزن.... 

مثل خوراک که همه چی بریزی توش بذاری بپزه.... 

ابگوشت (نخودم نخواستی نریز توش) 

زرشک پلو حالا بدون زرشکم خواستی بذار... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم از دلگرمی اتفاقا از خانم دکتر نبوی نوبت گرفتم الان منتظرم تا بیاد

سلام منم بهش برسووووون، بگو همونی که آخرین ویزیتش مصادف شد با روز تولد خانم دکتر و هدیه یادگاری که بهش دادم هدیه تولدش هم شد 😍 دلم براش تن.گ شده ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
به من نگفتن و خودمم نفهمیدم جنینام بلاست بوده یانه. ۲ تیر۵شنبه بودساعت ۳ اینا تخمک کشی شدم و شنبه ا ...

احتمالا عزیزم یا بلاست بودن یا کامپکت... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همسرم سرکاره اخه نمیتونه بیاد  سیب زمینی با تخم مرغ اب پز بخورم؟

آره عزیزم بخور نوش جونت.... 

فقط روغن زیتون هم یه کم بزن که یوبس نشی... 

نعناع و گل محمدیم خوبه یه کم دوست داشتی بزن نفخ نکنی.... 

عزیزم هرچی که میلت میبره بخور، فقط غذاهای قاعده آور مثل زعفران، گلپر، زرشک زیاد و ... نخور

دمنوش های گیاهی و کنسرویجات و فست فود هم نخور.

غذاهای آبپز و پروتئینی از همه بهتر هستن، هر روز حتما سبزیجات و فیبر هم توی برنامه غذاییت باشه. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها میگم این که توسینه منه قلب نیست دوتاماهبچه هستن دارن کارمیکنن.والا  

هلاک شدم میگن حاضرنیست  

من برم افق محوبشم نهایت تا۶حاضره  

اوووف  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد