2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
عزیزم منم بارداری اولم تو ۳۷ سالکی بود دومی ۳۹ سالگی....  تازه اول جوونیمونه....  دلمون ...

آنا جون چند سال بود ازدواج کرده بودید که خدا بچه اول رو بهتون داد ؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال؟  چه مدت بعد از انتقال جنین لانه گزینی میشه؟؟

عزیرم این حدودیه.... 

روزهای بعد انتقال رو زده... 

لانه گزینی با ترشح هورمون روزش فرق داره ها.... 

تازه بعد خون وارد ادرار میشه.... 

یعنی اصلا عجله نکنین! 

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون چند سال بود ازدواج کرده بودید که خدا بچه اول رو بهتون داد ؟

عزیزم ۶ سال بعد ازدواج.... 

البته چند سال اول نمیخواستیم عملا سه سال درگیر درمان بودم.... 

دو سالش آب در هاون کوبیدن بود و چهار سالش تقریبا درمان واقعی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی شفای عاجل. وای منم پریروز نصف روز گلاب ب روتون دستشویی بودم فقط. ولی علایم دیگه ندارم ان شاالل ...

ببين بايد تماما مثل قبل رعايت كنيد

ان شاالله ك بسلامت بريد و برگرديد

امام رضا خودش پناهتون💚💚💚

التماس دعا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها ممنون از همتون  تنهام و کسی نیس بهم برسه  چی لخورم غذاا که بتونم خودم درست کنم&nb ...

عزيزم منم تنها بودم

هفته اول شوهرم بيشتر كارهارو ميكرد روزها ك نبود من واسه خودم ى برنج كته ميكردم و ى مرغى گوشتى چيزى ابپز ميكدرم باهاش ميخوردم بخاطر اينكه زياد سرپا نمونم

يكى دو وعده غذا هم فريز داشتم 

سيب زمينى ابپز يا ماكارونى عم درست كردم

هفته دوم ديگه ظرفها رو دونه دونه ميشستم ك زياد سرپا نباشم اما كل دو هفته تنها بودم

بيشتر بسپار ب همسرت كارهارو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم من دکترم خانم کوهسار نبوی بود، هرررررچقدر ازشون تعریف کنم کم گفتم، از رفتارش، آرامشش، ریز بینی ...

ممنون عزیزم از دلگرمی اتفاقا از خانم دکتر نبوی نوبت گرفتم الان منتظرم تا بیاد

به من نگفتن و خودمم نفهمیدم جنینام بلاست بوده یانه.

۲ تیر۵شنبه بودساعت ۳ اینا تخمک کشی شدم و شنبه اش زنگ زدم پرسیدم گفتن ۴تا جنین داری.

۷ تیر ساعت ۳ اینا انتقال دادن.

به نظرتون بلاست بودن؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
مادرم بخواد بیاد با خواهرم میاد حالا مامانم میگه گرونیه نیایم 😐 از دست پدر مادرم راهمم دوره میان یه ...

دقيقا مثل مامان و باباى من

حرفشون ديگه بعد از ى هفته موندن همينه

بابام ب مامانم ميگه من برم تو بمون ك ى خرج كمتر بشه😆😆😆😆

به من نگفتن و خودمم نفهمیدم جنینام بلاست بوده یانه. ۲ تیر۵شنبه بودساعت ۳ اینا تخمک کشی شدم و شنبه ا ...

اصولا جنين پنج روزه بلاست هست عزيزم

واسه شما هم ك پنج روز شده تا انتقال

همسرم سرکاره اخه نمیتونه بیاد  سیب زمینی با تخم مرغ اب پز بخورم؟

همسر منم فقط شبا خونه بود گلم

همون شب بيشتر كارهارو ميكرد

صبح هم صبحونه ميذاشت و ميرفت

همشم تخم مرغ و سيب زمينى ك نميشه خورد

غذا بذار اما طولانى سر پا نمون

مثلا اگر ى ربع سرپايى نيم ساعت دراز بكش

حالا غذا واسه ى نفر زياد كار نداره

نهايتش صندلى بذار جلو گاز

سلام ببخشید دیر امدم 😞وظیفه دونسم بیام و خبر بدم  متاسفانه من ۱۲ تخمک داشتم و گفتن دوتاش فقط ...

الهی بگردم زینب جان ناامید نباش عزیزم انشاالله همین دوتا جنین میچسبن به دلت و میشن چشم و چراغ خونت... خواهرشوهر من کلا تخمکاش 4تا جنین شد تو رویان که 2تاشو همون اول ریختن دور گفتن بدرد انتقال نمیخوره و 2تاش فقط خوبه... 

اون دوتارو براش انتقال دادن و از همون دو جنین الان یه بچه داره که 5 سالشه... 

حتی من خیلیا و دیدم که 1 جنین انتقال دادن و همون یکی گرفته و شده امید زندگیشون...

فکر کنم اگه اشتباه نکنم فریناز جون هم دوتا جنین داشت که یکیش و گفتن خوب نیست و 1 دونه رو انتقال دادن و خداروشکر مثبت شد توکلت به خدا و ائمه باشه

این روزا روزای عزیزیه دعا کن نذر کن قرآن بخون خدا حتما بهت نظر میکنه مخصوصا نذر معنوی مث چله گرفتن و ختم قرآن خیلی راه گشاست،، باور کن من بچه اولم و از خدا و قرآن و ائمه و امام حسین دارم اگه این نذرا و دعاها نبودن بچه من نجات پیدا نمی‌کرد یه جورایی به دنیا اومدنش مث معجزه بود بچه هایی که اینجا بودن سال 99 و1400 میدونن من چی میگم شما نبودی اون موقع😊

الهی که خدا با همین دوتا جنین دلت رو شاد کنه عزیزم🤲🤲🤲🙏🙏🙏