2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
بله عزیز بلاست حساب میشه چون از 2ام تا 7ام، 5 روز میشه پس بلاسته

عزیزم من تو میکروی دومم روز انتقال که پنج روز بعد پانکچر بود ۴ تا جنین ۵ روزه داشتم.... 

اما دو تاش بلاست بودن دو تاش کامپکت... 

یعنی هر ۴ تا بلاست نبودن.... 

بهترین حالتش اینه جنین ۵ روزه بلاست باشه اما ممکنه بلاستم نشه.... 

البته بازم میگم مطمئن نیستم اما چون جنینای خودم اینطوری بودن حدس میزنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااای جدی شما استفاده کردی این مارکو ؟؟؟ من مدیکور و وندفو زدم دفعه اول بود روژان زدم، ینی میشه معجز ...

ممنونم عزیزم😚 ایشالا مثبتی فقط من شنیدم در صورتی که‌ آمپول hcg استفاده کرده باشی احتمال داره کاذب نشون بده در غیر این صورت خیالت راحت بارداری. روژان‌مارک‌ خوبیه من‌ ویور و مدیکور و روژان‌ زدم‌ همش مثبت شد. از هرکدومم چندتا زدم باورم‌ نمیشد آخه🙈😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای جدی شما استفاده کردی این مارکو ؟؟؟ من مدیکور و وندفو زدم دفعه اول بود روژان زدم، ینی میشه معجز ...

ای جانم عزیرم.... 

مبارکه.... 

تا کلمه بی بی چک رو دیدم ماهیتابم خودشو نشوم داد دیگه باقی پستت رو ندیدم.... 

مبارکه مامانی جون.... 

فکر کردم تازه میخوایی اجازه بگیری بی بی بذاری.... 

گوارای وجودت عزیزم.... 

به سلامتی بغلش(ون) کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای عزیزم سلام الان از امامزاده اومدم خونه خیلی براتون دعا کردم اگه خدا قابل بدونه و ازم قبول کنه ...

ممنون عزیزم

ایشالله خیرش برگرده به زندگیت فدات شم❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خواهرای قشنگم دوستای مهربونم از دی ماه ۹۹ اینجا کنارتونم مثل خواهر نداشتم هستید امشب به نیت براورده ...

ممنون چیکاجان

خدا بچه های نازتو برات نگه داره💚💚💚

الهی آمین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم عزیزم😚 ایشالا مثبتی فقط من شنیدم در صورتی که‌ آمپول hcg استفاده کرده باشی احتمال داره کاذب ن ...

مرسی عزیزم ۱۲ روز از امپولم گذشته ، قبلنhcg میزدم تا روز ۷ هاله مینداخت بعدش اثرش میرفت ، چک میکردم اثرشو با بی بی 🤭الهی بارداری خوب و راحت داشته باشی و نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری 😍 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
ای جانم عزیرم....  مبارکه....  تا کلمه بی بی چک رو دیدم ماهیتابم خودشو نشوم داد دیگه باق ...

وااااای ممنونم از شما عزیززززم مرسی از پیام پرمهرت ،خدا بچه هاتونو حفظ کنه 😍😍😍 هنوز باور نکردم بخدا 🥺 حتما منم دعا کنین 🤍 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
مرسی عزیزم ۱۲ روز از امپولم گذشته ، قبلنhcg میزدم تا روز ۷ هاله مینداخت بعدش اثرش میرفت ، چک میکردم ...

خب خداروشکر پس‌ حتما بارداری مبارکت‌باشه گلم ممنون از دعای خیرت منم‌آرزو میکنم زودتر آغوشت پر‌شه و نینی نازتو صحیح و سلامت بغل بگیری😍😍😍

قبول باشه انشالله عزیزم  خدا فرشته هاتو صحیح و سلامت نگه داره💚💚💚💚☘️☘️

ممنون عزیزجان شمام یادم بودیا انشاالله خداحاجت روات کنه و دلت شادشه تا چند روز دیگه🤩🤲

فدای تو بشم سن قوربان.برات دارم ذکر یونسیه میگم دلت آروم بشه به حق علی.خدا دعاهای شمارو مستجاب کنه.ب ...

جانیمسان قوربان اولوم سنه منیم باجیم..خدا دلت رو شاد کنه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنون عزیزجان شمام یادم بودیا انشاالله خداحاجت روات کنه و دلت شادشه تا چند روز دیگه🤩🤲

فدای شما مهربونمممم 😍😍

ممنونم دوستمممم..انشالله با دعای شما دوستان🤗🤗💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیز دلمممم ان شاالله که رشد کرده استرس نداشته باش شاید دوقلو یا سه قلو بوده یکیش جذب شده 

انشاالله عزیزم برام دعا کن خدا بهم ببخش هدیه ای رو که داده فدات شم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم