2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عه؟ پستشو میفرستی برام؟ خیلی عجیبه من مطمئنم کلینیک امید نمیفرستاد برای ثبت احوال

من پیج مام رو فالو نمیکنم یه دفعه چند ماه پیش اتفاقی دیدم و الان رفتم کلی از پست هاشو نگاه کردم چیزی در این مورد ندیدم ولی کاملا این چیزی که شنیدم یادمه

حالا میخای بهشون دایرکت بده و درباره اش بپرس

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آهان.... همون تو شناسنامه نمینویسن خوبه بقیه جاها خیلی مهم نیست... بالاخره محرمانس به کسی نشون نمیدن ...

آره واقعا مهم نیست فقط برای آمار سالانه میخان

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم می شه بگی مورفولوژی و تعداد تحرک اسپرم شوهرت چند بود دکتر اجازه پانکچر نداد شوهر من مورفولوژی ...

عزیزم خداروشکر عالیه شرایط همسرت 

ما مورفو صفر بود و تعداد زیر یک میلیون که اجازه نداد 

بعد دارو شد ۶ میلیون مورفو بین صفر و یک 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون از کمکت دوست عزیز انشالله ک بارداریتو ب بهترین شکل ممکن پیش ببری همینقد ک بیخیال بودی بهترین ن ...

ایشالا عزیزم 

من خودم تو این شرایط بودم شد مطمین باش میشه یه روز خدا تلاش و سختیای مارو میبینه 

پشمالووو جان خیلی خیلی تبریک میگم ایشالله به سلامتی بغلش( ون) کنی ، باورت نمیشه چقدر خوشحال شدم همیش ...

ممنونم عزیزدلم 

الان همون اهواز ادامه میدی ؟ 

ایشالا عزیزم تو هم به‌زودی مثبت میشی 🤲🤲🤲🤲

خواهرای قشنگم دوستای مهربونم از دی ماه ۹۹ اینجا کنارتونم مثل خواهر نداشتم هستید امشب به نیت براورده ...

آی ننه قربونت بشم.  الهی خدا هزاربار در دنیا وآخرت برات جبران کنه.اخه تو چقدرخوبی ومهربونی عشقم.  

الهی بچه های گلت عاقبت بخیر بشن  

خدا دعاهاتون مستجاب کنه به حق صاحب الزمان   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
پارسال انتقال ها با هم بود هر دو منفی شده بودیم. خدا رو شکر نتیجه تلاش هاتو دیدی

ممنونم عزیزم 😍😍😍 

من با همه بودم اینقد انتقال دادم 😂😂 همه با من خاطره دارن 😂😂

ممنونم، محبت کردی عزیزم 😘💓 حجم منی همسر من زیر یک بوده تو آزمایشها. البته برای آی وی اف مهم نیست، ...

به زودی میشه مطمئن باش بخاطر اینکه دلت رو خوش کنم نمیگما

مطمئنم این روزو میبینی

فقط پیش برو حتی با خستگی و ناامیدی

انشالله خبرشو بهمون میدی🤲🏻

خواهش میکنم عزیزم😘😘

😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 واااای خدا زینب از دست تووووو، یعنی یه لحظه تصورت کردم که اگر فردا تعطیل باشه بازم ...

سحرجونم فکر کن اگر تعطیل میشد فردا پس فردا.

دیگه  

خیر ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی عزیزم 😍 چه میدونم‌ ‌😂  تازه دیروز  اولی رو گذاشتم هاله خیلیییی کمرنگ داشت ام ...

ای خداااااااا چی دیدم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

وای چقدر خوشالم🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 مبارکه عزیزززززززم👶👶خدایا شکررررت

انشالله بعد از این فقط روزای خوش درانتظارتونه 

به زودی میشه مطمئن باش بخاطر اینکه دلت رو خوش کنم نمیگما مطمئنم این روزو میبینی فقط پیش برو حتی با ...

ممنونم عزیزم 😍😍😍😍 مرسی یادمه چقدر امیدوار شدم وقتی مثبت شدی چقد بهم امیدواری دادی  

باورم نمیشه خودم 🥲🥲🥲 

هنوز نرفتم آز بدم 

دعا کن بتامم خوب باشه 

آره عزیزم مارک خوبیه حتما مثبتی مباااارکه حالا واسه اینکه خیالت راحت شه فردا با یه مارک هم دیگه امتح ...

وااای جدی شما استفاده کردی این مارکو ؟؟؟ من مدیکور و وندفو زدم دفعه اول بود روژان زدم، ینی میشه معجزه بشه مثبت باش؟اینماه دکترم آی یو ای کرد ولی اصن امیدی نداشتم میخاستم وارد سیکل ای وی اف بشم،تبریک میگم ب خودتم عزیزم

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
تشکر مهربانم از توضیحات کاملتون . من وقتى حدود ۱ هفته قبل پريود باشه ، عصبى میشم و استرس زیاد دارم ک ...

والا من شخصا اعتقاد دارم به جای استرس باید تایم گذاشت برای حل مشکل.... 

من مثلا خودم تو اون یه سالی که دنبال پیدا کردن مشکلات و حلشون بودم.... 

فرصت نمیکردم استرس داشته باشم.... 

آدم وقتی بی کاره استرس میگیره.... 

چون وقت خالی داره فکرای - میان سراغش.... 

فرصت خالی نذار بمونه برات.... 

هر چه قدر آدم مشغلش زیاد باشه به نظر من از استرس دوره.... 

اون یه هفته برا خودت برنامه بچین کمتر استرس میگیری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای عزیزم ،لطف میکنید جواب بدین🥰 میشع به بی بی چک روژان اعتماد کنم ؟؟ ۶ روز به موعدم مونده ...

🍳🍳🍳🍳🍳🍳

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیسترو همین مرکز ناباروری استانمون انجام دادن.لاپرا هم چهارسال پیش یکی از دکترای شیراز بودن

تشخیصی بودن درسته؟ 

یا درمانی؟ 

یعنی کاری کردن بعد تشخیص؟