2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دیروز درد داشتم ترسیدم وگرنه فولیکولای من که همیشه زیر ۱۰ هست هایپر نمیشم الانم یه دوغ از اون بزرگ ب ...

نه عزیزم اصلا دوغ نخور.... 

خصوصا اگه طبعت سرده نخور.... 

من طبعم سرد بود تو میکروی اول همینطوری الکی ترسیدم خودمو بستم به دوغ.... 

روزی سه چهار لیوان دوغ میخوردم.... 

تا مدتها طول کشید رحم و طبع سردم اصلاح بشه.... 

زده بودم کلا همه چی رو به هم ریخته بودم.... 

مگر اینکه دوغ به بدنت بسازی بخور نه اینکه صرفا برا دردت.... 

چون ممکنه حتی اگه بهت نسازه دردتم بیشتر بشه.... 

نفخ از اون ور پدرتم در بیاره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی بارداری دومت مبارک باشه عزیزم ایشالا صحیح و سالم بغلش بگیری 😍😍🤲🤲🤲🤲

قربونت برم انشاالله قسمت خودت بشه دومی و دیگه خدا سورپرایزی بذاره تو دامنت عزیزم🙏🤲🤗🤰🤰🤰🤰👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هر كسي ميگم ميخنده بهم كه مگه ميشه (گفتن كلمه  ت ن گ مجاز نيس) بشه  باور نميكني م ...

آره منم دیروز داشتم یه پستی رو جواب میدادم دیدم تنگگگگ غیر مجازه کلی گگگگگ کذاشتم مجاز شد.... 

معمولیش مجاز نبود.... 

😂😂😂😂😂😂😂

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه هایی که فشارسنج دارید مدل عقربه ای خوبه یا اینا که مچی یا بازویی هستن اگه تجربه ای دارید مم ...

والا مال ما از این بازوییاست اما دیجیتالی..... 

آنا جون از بعد از مثبت شدنم داد برای کنترل ویار پس دیگه نمیخورم❤️

نه دیگه اگه نیاز نیست نخور.... 

حالا باز میخوایی از دکترت بپرس.... 

شاید قطع کنی برگرده تهوعت.... 

عزیزم منم دقیقا شرایطم مث شماست یعنی وقتی که پسرم که حاصل میکرو هست شش ماهش بوده باردار شدم البته من ...

سلام جدی؟؟الان بچه ی دومت چیه؟ هنوز ب دنیا نیومده؟؟ 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم قربونت بشم هیچ غذایی سقط آور نیست....  شما همین سبزیا که ملت روش حرف میذارن رو وقتی تو ح ...

تشکر مهربانم از توضیحات کاملتون . من وقتى حدود ۱ هفته قبل پريود باشه ، عصبى میشم و استرس زیاد دارم که باز لکه بىنى میشم و پريود، شما راهکارى داشتید براى کاهش استرس ؟

سلام عزیزم قربونت🥰🤩 خوب یادت مونده ها😉 منم یادمه اتفاقا که باهم بودیم برا همینه همش میومدی تو ذه ...

مرسی عزیزدلم 😍😘😘 اره منم چون باهم بودیم و اون روزا خیلی تاپیک رو دنبال میکردم کاملا یادمه 

ایشالا خدا از زبونت بشنوه 🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام دوستای عزیزم ،لطف میکنید جواب بدین🥰 میشع به بی بی چک روژان اعتماد کنم ؟؟ ۶ روز به موعدم مونده امروز ظهر زدم همون لحظه هاله کمرنگ صورتی انداخت که دیده میشه 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍

دوستای عزیزم سلام الان از امامزاده اومدم خونه خیلی براتون دعا کردم اگه خدا قابل بدونه و ازم قبول کنه ☺️ چه اونایی که انتقال دادن و چند روز دیگه موعد آزمایششونه،، چه اونایی که هنوز انتقال ندادن و از این به بعد قراره بدن انشاالله خدا هرچه زودتر حاجتشون رو روا کنه و به آرزوشون برسن🤲 

برای کسایی هم که مثل خودم باردارن از خدا خواستم که صحیح و سلامت بارشونو زمین بذارن و به سلامت دوران بارداری و طی کنن... 

سعی کردم تا جایی که ذهن و حافظم یاری میکنه اسم همتون و بیارم🥰🥰🤩🤩

امیدوارم هیچ زنی تو حسرت مادرشدن نمونه و همه آزرومندا دامنشون سبز بشه الهی آمین🙏🙏🙏🤲🤲🤲

دوستای عزیزم سلام الان از امامزاده اومدم خونه خیلی براتون دعا کردم اگه خدا قابل بدونه و ازم قبول کنه ...

سلام مهربونم قبول باش ان شاءالله .  

خدا نی نیتون صحیح وسالم براتون حفظ کنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

خواهرای قشنگم دوستای مهربونم از دی ماه ۹۹ اینجا کنارتونم مثل خواهر نداشتم هستید امشب به نیت براورده شدن حاجت تک تکتون برای عرفه میخوام حلوا درست کنم😍الهی که به حق همین روز عزیز سال دیگه عرفه بچه هاتون بغلتون باشه و محرم لباس علی اصغر تنشون کنید❤️❤️❤️❤️از ته قلبم دوستتون دارم❤️

خداياشكرت....❤️