2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
خواهرای قشنگم دوستای مهربونم از دی ماه ۹۹ اینجا کنارتونم مثل خواهر نداشتم هستید امشب به نیت براورده ...

😭😭😭😭😭😭🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مامان رقیه فردا باید بری سونو به سلامتی؟ ،😍

سحر جان نمی‌دونم یا فردا یا دوشنبه برام دعا کن خواهر خبرش میام میدم همسرم میگ بمون همون وقتش بده خیلی التماس دعا دارم با دل پاکت با نی نی تودلیت دعام کن

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزممم، یک دنیااااا تشکر 😍🤲 الهی که یه زایمان راحت و سلامت داشته باشی و در کنار دردونه ها و ...

فدات بشم سحرجون😘

انشاالله خودت هم با خوشی و سلامتی کوچولوت و بغل کنی تا جای اون فرشته ای که پر کشید و برات پر کنه و دلت آروم بگیره مامان با ایمان و خوش قلب🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰

سحر جان نمی‌دونم یا فردا یا دوشنبه برام دعا کن خواهر خبرش میام میدم همسرم میگ بمون همون وقتش بده خیل ...

رقیه جان دیر تر  نرو زود برو ک ان شاالله ساک بارداریتو ببینی خیالت راحت شه ببین فردا جایی سونو بازه برو عزیزم خیالت راحت میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی‌که انقد دلت پاکه‌ و مهربونی عزیز دلم😍😍😍 ایشالا هرچی‌ از خدا میخوای بهت بده و نینیت سلامت دنی ...

ممنونم عزیزجان😘 شمام مثبت شدی آره؟؟؟ من دوسه روز نتونستم بیام سایت یکم عقب موندم از خبرا☺️

تبریک میگم خیلییی بهت🤩🤩🤩 انشاالله دوران بارداری راحت و بدون استرسی و پشت سر بذاری و به سلامت فسقلت و بغل کنی😍🥰🤲🙏

رقیه جان دیر تر  نرو زود برو ک ان شاالله ساک بارداریتو ببینی خیالت راحت شه ببین فردا جایی سونو ...

باشه اکرم جان شاید فردا نتونم ولی زود میرم برام دعا کن با دوقلوهات خیلی التماس دعا دارم

ممنونم عزیزجان😘 شمام مثبت شدی آره؟؟؟ من دوسه روز نتونستم بیام سایت یکم عقب موندم از خبرا☺️ تبریک م ...

آره خداروشکر مثبت شدم‌ به لطف خدا😍😍😍 البته فردا باید مجددا آز بدم و تا ایشالا بتا بالا رفته باشه☺ ممنون از دعای قشنگت دوست مهربونم منم واست بهترین اتفاقهارو آرزو میکنم الهی نینیت بسلامتی به دنیا بیاد عزیزم🥰

قبول باشه عزیزم ❤❤خیلی ممنونم 🙏🏻🙏🏻ان شاالله نی نی ت رو خیلی زود  صحیح و سالم بغل کنی 💙💙💙 ...

قربونت برم انشاالله به حق همین روزای عزیز و مبارک هرچه زودتر خدای مهربون دامنت و سبز کنه و حاجتت رواشه رادیس جون🙏🙏🙏🤲🤲🤲😍😍😍

سحر جان نمی‌دونم یا فردا یا دوشنبه برام دعا کن خواهر خبرش میام میدم همسرم میگ بمون همون وقتش بده خیل ...

ای جانم عزیزم، بروی چشم گلم اگر لایق باشم🌹

ان شاالله بری یدفعه صدای قلبشم بشنوی خیال هممون راحت بشه 😍😍🤲🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
باشه اکرم جان شاید فردا نتونم ولی زود میرم برام دعا کن با دوقلوهات خیلی التماس دعا دارم

چشم عزیزم حتما دعات میکنم ان شاالله بری ببینی یه دوقلوی ناز داری 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️